ŞEHİTLER İÇİN 200 FİDAN

ŞEHİTLER İÇİN 200 FİDAN

Kırıkkale`de ilköğretim okulu öğrencileri şehit olan öğretmenleri anısına hatıra ormanı oluşturdular.18 Mart Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında, Kırıkkale Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim okulu ile Kırıkkale Ahlak Kültür ve Çevre Derneği`nin (AKÇED) ortak

200 FİDAN TOPRAKLA KAVUŞTU
Kırıkkale Pazarcık köyü ormanlık alanındaki fidan dikimine, AKÇED Başkanı Mustafa Arı, Dernek üye ve gönüllüleri, İlköğretim okulu Müdürü Ahmet Koç, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.1994 yılında Tunceli Darıkent Ovacık bölgesinde şehit düşen Şehit öğretmen Metin Kaynar anısına oluşturulan hatıra ormanına 200 fidan diken öğrenciler, bir yandan fidan dikimi yaptılar bir yandan da ormanlık olanda piknik yaptılar.
200 ADET BADEM FİDANI DİKTİLER
Okul Müdürü Ahmet Koç, ``Öğrencilerimiz, şehit düşen öğretmenimiz anısına 200 adet aşılı badem fidanı dikimi yaptılar. Fidanları büyük bir coşkuyla diken öğrencilerimiz, dikmiş oldukları fidanlara dikim sonrası da bidonlarla su taşıyarak ilk can sularını da yine kendileri verdiler. Öğrencilerimizle, yapılan bu organizasyonla onlara ağaç sevgisini, yeşili korumayı ve doğa sevgisini aşılamayı hedef edindik. Yapılan organizasyonda büyük gayretleri olan Müdür Yardımcımız Tuncay Yıldız arkadaşımıza da teşekkür ediyorum`` şeklinde konuştu.
AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRMALIYIZ
AKÇED başkanı Mustafa Arı da, ``Derneğimizin çalışmaları kapsamında ilköğretim okuluyla iş birliği yaparak şehit öğretmenimiz anısına fidan dikimi gerçekleştirdik. Üyelerimizle birlikte katıldığımız fidan dikiminde öğrencilerle bu anlamlı günde beraber olmamız bizleri ayrıca memnun etti. Havaların ısınmasıyla çevremizi bundan böyle yeşillendirmeli, ağaç dikim çalışmalarını daha da hızlandırmalıyız``dedi.
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti