Şehitler derneğinden vatandaşa aşure ikramı

Şehitler derneğinden vatandaşa aşure ikramı

ETKİNLİĞİ GELENEKSEL HALE GETİRDİK

Şehitler derneğinden vatandaşa aşure ikramı

Vatan İçin Can Verenler Derneği üyeleri, Muharrem Ayı nedeniyle vatandaşlara aşure dağıttı. Hüseyin Kâhya Parkı yanında cami çıkışında vatandaşlar aşure alabilmek için birbiriyle yarıştı.

ŞEHİT ACIMIZ TAZELİĞİNİ KORUYOR

Muharrem Ayı nedeniyle geleneksel Vatan İçin Can Verenler Derneği´nde bulunan şehit anneleri, kendi elleriyle yaptıkları aşureleri vatandaşlara ikram etti. Hüseyin Kâhya Parkı Çarşı Camii önünde gerçekleştirilen etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verildi. Duygusal anlarında yaşandığı etkinlikte şehit anneleri, evlatlarını kaybetmenin acısının ilk günkü tazeliğini koruduğunu ifade ettiler.

ETKİNLİĞİ GELENEKSEL HALE GETİRDİK

Geleneksel hale gelen etkinliklerini bu yılda yaptıklarını vurgulayan Başkan Torunlu, ?Muharrem Ayı nedeniyle Vatan İçin Can Verenler Derneği olarak her sene bu etkinliğimizi yapıyoruz. Aşure ayı, birlik ve beraberlik ayıdır. Her yıl derneğimizde yapıyorduk. Bu yıl halkımıza açık bir yerde yapmak istedik. Aşuremizi dağıttık, bu vesileyle halkımıza ve şehit ailelerimizin emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN

Torunlu, ?Terörle mücadelede hayatlarını veren, gazi olan ve bu uğurda mücadele veren askerimize, polisimize Allah yardım etsin. Bizler şehit yakınları olarak yakınlarımızın ateşi hala yüreğimizi yakmaktadır. Buradaki şehitlerimizin ruhunu şad etmek, gönül birlikteliğini, gönül dostluğunun devamını sağlamak üzere aşure etkinliğimizi yaptık. Allah buraya gelen aşuremize ilgi gösteren herkesten razı olsun? şeklinde konuştu.

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ

Aşure dağıtım etkinliğine: İl Jandarma Komutanı Vekili Albay Ahmet Güneş, Kredi Yurtlar Müdürü Haluk Karahan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Başkanı Eyüp Ersan, Sanayi Mahallesi Muhtarı Faruk Akbulut ve çok sayıda davetli katıldı. Davetliler aşure ikramlarının ardından şehitler için hep birlikte dua ettiler.

HABER MERKEZİ



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı