Şehitler bizim evlatlarımız

Şehitler bizim evlatlarımız

VALİ KOLAT ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Şehitler bizim evlatlarımız

Vali Kolat Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimler Derneği Kırıkkale Şubesi´ni ziyaret etti.

BİLGİ VERDİ

Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimler Derneği Kırıkkale Şubesi´nde şehit yakınlarıyla öğle yemeğinde bir araya geldiler. Ziyarette, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimler Derneği Kırıkkale Şubesi Başkanı Rıfat Öcal, dernek çalışmaları hakkında bilgi vererek, şehitlerimizin hatıralarını canlı tutmak, kederli ailelerin yanında olarak manevi destek sağlamak amacıyla bu tür organizasyonlar yapacaklarını ifade etti.

ALLAH SABIR VERSİN

Ali Kolat, ?Böyle bir yemekte sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Tabi sizin gösterdiğiniz sabır metanet kolay değil. Büyük acılar yaşadınız ve yaşamaya devam ediyorsunuz. Biz yöneticiden ziyade, bir kardeşiniz olarak şehitlerimiz, bizim de evlatlarımız. Her şehit cenazesi geldiğinde bizlerde büyük acılar duyuyoruz. Aileye ne diyebiliriz, nasıl ikna edebiliriz, nasıl onların acısını paylaşabiliriz diye sıkıntı yaşıyoruz, büyük acılar yaşıyoruz. Tabi sizler acıların en büyüğünü yaşıyorsunuz. Allah sabır versin. Elhamdülillah hepimiz Müslümanız. Cenab-ı Allah, ?Her insana biz bir ömür biçtik, vakit geldiğinde hepiniz bize döndürüleceksiniz? demiştir. Hepimiz oraya döneceğiz. Hiç kimse dünyada kalmıyor. Şehitlik mertebesi peygamberlikten sonra gelen yüksek bir mertebedir. Ne mutlu çocuklarımıza ki bu mertebeye erdiler. İnşallah şehitlerimiz bizlere de şefaatçi olacaklardır. Allah mekânlarını cennet eylesin. Anne babalarına, çocuklarına, eşine Allah sabır versin.?

PLAKET VERDİ

Kolat, ?Biz, hem devletletimizle, hem de Valilik ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla her zaman sizlerin yanınızdayız. Devletimiz, şehit yakınları ile ilgili yapılması gereken bütün mevzuat düzenlemelerini yapmıştır. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız da her zaman şehit aileleriyle beraber olmak istiyorlar. Sizlere selam söylüyorlar. Bizler sizin yanınızdayız. Sizlerle her zaman beraberiz. Sizin acınız, bizim acımız. Bizim kapımız her zaman sizlere açıktır. Bir sıkıntınız, derdiniz, isteğiniz olursa her zaman bekleriz. Görüyorsunuz, ülkemizde huzuru bozmak için her türlü fesatlığı yapıyorlar. Ama devletimiz, bu gençlerimiz sayesinde, büyük bir mücadele veriyor. Cumhurbaşkanımızda, Başbakanımızda, bunların köklerini kazıncaya kadar mücadelemiz devam edecek diyor. Polisimle, askerimizle büyük bir mücadele içerisindeyiz. Türk Milleti, bu şer odaklarının da üstesinden gelecektir. Allah yardımcımız olsun. Ben bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Sizlere de sabırlar diliyorum.? dedi. Konuşmalardan sonra, Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat şehit ve gazi aileleri adına plaket verildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü