Şehit Çetin anıldı

Şehit Çetin anıldı

TÜRKİYE HARP MALULÜ GAZİLER ŞEHİT DUL VE YETİMLERİ DERNEĞİ ŞEHİTLERİ TARAFINDAN ŞEHİT PİLOT HAMZA ÇETİN ANILDI

Şehit Çetin anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği şehitleri tarafından Şehit Pilot Hamza Çetin anıldı.

YOĞUN KATILIM

Düzenlenen anma programına, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Sulakyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Sulakyurt İçle Jandarma Komutanlığı personeli, Koru Köyü Muhtarı Mustafa Öztürk, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal, şehit ve gazi aileleri ile Koru Köyü vatandaşları katılarak kederli ailenin yanında oldular.

HELİKOPTER DÜŞÜRÜLMÜŞTÜ

Şehit Pilot Astsubay Kıdemli Çavuş Hamza Çetin hakkında, İstanbul -  Samandıra 2.Helikopter Taburu,4.Filo Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken 08 Haziran 1988 tarihinde Mardin İli Deyrülzafaran mevkiinde helikopterin terör örgütü üyeleri tarafından düşürülmesi sonucu şehitlik mertebesine ulaşmıştı. Evli olan şehidimizin Ganime ve Veysel Karani isimlerini verdiği iki çocuk babası olduğu bilgisini veren Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik?e Emniyet ve Jandarma personeline bu anlamlı günde kederli ailenin yanında oldukları için teşekkür etti.        

KABRİ BAŞINDA DUA 

Çetin ailesi tarafından misafirlere yapılan yemek ikramı sonrası, şehidin Köy Mezarlığındaki kabri ziyaret edildi ve bütün şehitler için dua edildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü