Şehit Yalçın dualarla anıldı

Şehit Yalçın dualarla anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Şehitlerimizin hatıralarını canlı tutmaya devam ediyor.

YEMEK İKRAMI YAPILDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından Şehit Uzm. J.Çvş Suat Yalçın için anma programı düzenlendi. Dernek binasında Şehit  Uzm.J. Çvş Suat Yalçın‘ın ailesi tarafından yemek ikramı yapıldı.

PROTOKOL ÜYELERİ KATILDI

Anma programına Vali Vekili Mehmet Yıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, İl Jandarma Alay Komutanı Harun Karabulut ve Eşi, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve Eşi katıldı.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİLER

Misafirlere kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Dernek Başkanı Rıfat ÖCAL Şehit Suat YALÇIN hakkında bilgi verdi.

ŞEHİTLİK ZİYARET EDİLDİ

Dernek Başkanı Öcal “Şehidimiz Suat Yalçın, 2001 yılında Beytepe Uzman Jandarma Okulundan mezun olmuş ve ilk görev yeri olan İzmir İl Jandarma Komutanlığı emrinde göreve başlamıştır. 2007 Yılında Siirt İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevlendirilen Şehidimiz Suat Yalçın, 05.09.2008 tarihinde Ziyaret – Tütünocak Köyü mevkiinde vatanın bölünmez bütünlüğü için yapılan görev esnasında bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmada şahadet mertebesine ulaşmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Şehidimiz Uzman Jandarma Çavuş Suat Yalçın Kırıkkale Şehitliğine defnedilmiştir” dedi.

Düzenlenen programda Vali Vekili Mehmet YILDIZ “Aziz Şehitlerimizden Suat YALÇIN’ın seneyi devriye programı vesilesi ile onu minnetle, şükranla ve rahmetle anıyorum. Bayrağımızın bu Aziz Vatan toprakları üzerinde dalgalanması ve milletimizin ebediyen bağımsızlığı için canlarını feda eden tüm Şehitlerimizi anıyor, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

Dernekteki program Kırıkkale Şehitliğinde devam etti. Şehidimizin ailesi ve Dernek üyeleri tarafından Şehitlikteki Kabri ziyaret edildi. Din görevlisi Dursun DEMİRCİ tarafından Kur-anı kerim okundu dua edildi. Şehidimizin ailesine sabır ve başsağlığı dileyen Dernek üyeleri diğer Şehit kabirlerini de ziyaret ederek Şehitlikten ayrıldılar.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü