Şehit ve yakınları devletimize emanettir

Şehit ve yakınları devletimize emanettir

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Kırıkkale valiliğine atanan Bülent Tekbıyıkoğlu şu sıralar tebrik ve hoş geldin ziyaretlerini kabul ediyor.

Göreve başladığının ilk günü Kırıkkaleli şehit Jandarma Astsubay Çavuş Türker Güçlütürk’ün annesini ziyaret etti. Acılı annenin duasını alan Vali Tekbıyıkoğlu Gazi, Şehit ve yakınlarının bu devlete birer emanet olduğunu söyledi.  

 

GAZİ ŞEHİT VE YAKINLARI BİZİM EMANETİMİZ

Şu sıralar tebrik ve hoş geldin ziyaretlerini kabul eden Vali Tekbıyıkoğlu Önceki gün Vatan İçin Can Verenler Derneği yöneticilerini kabul etti. Vali Tekbıyıkoğlu, kabulünde gazi,şehit ve şehit yakınları ile ilgili hassasiyetini dile getirirken Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için sanlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin her zaman yanlarındayız” dedi. Tamamı şehit yakını veya gazi olan dernek yöneticileriyle yakından ilgilenen Vali Tekbıyıkoğlu ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, ilk fırsatta şehit yakınları ve gazileri ziyaret edeceğini söyledi. Tekbıyıkoılu rutin görevinin büyük bölümünü tebrik ve hoş geldin ziyaretlerine ayırmak zorunda kalıyor

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ