Şehit ve Gazilere sahip çıkmak vefa borcudur

Şehit ve Gazilere sahip çıkmak vefa borcudur

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal ve yönetim kurulu, MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır?ı Türkiye Büyük Millet Meclisinde ki makamında ziyaret etti. Şandır, ?Şehitlerimize, fedakar ailelerine ve

DOSYA SUNDULAR

Dernek Başkanı Rıfat Öcal ve beraberindeki heyet, son günlerde kamuoyu gündeminde tartışılan Şehit yakınları ve Gazilerin özlük haklarında iyileştirilmesini amaçlayan yasa tasarısına ilişkin taleplerini MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır?a ilettiler. Dernek olarak hazırladıkları dosyayı Şandır?a sunan Öcal, yeni düzenlenecek olan yasa tasarında taleplerinin yerine getirilmesi ve katkı sağlamalarını istedi.

 

ELİMİZDEN GELİNİ YAPACAĞIZ

Dernek olarak BDP hariç mecliste grubu bulunan tüm partilerle görüşerek, taleplerinin karşılanması yönünde destek istediklerini dile getiren Öcal, yakın ilgi alakadan dolayı MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır?a teşekkür etti. Düzenlenen ziyarette Şandır, ?Yüce Devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna kendilerini feda ederek Şehitlik mertebesine ulaşan Aziz Şehitlerimizin geride bıraktıkları fedakar ailelerine ve bu uğurda kolunu, bacağını, gözünü kırpmadan feda eden kahraman Gazilerimize sahip çıkmak şahsımın mensubu olduğum partimin ve her bir insanın vefa borcudur. Yeni düzenlenmekte olan yasa tasarısı ile Şehit aileleri ve Gazilerin özlük hakları konusunda şahsım ve partim olarak elimizden geleni yapacağız ?dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ