ŞEHİT UMULU DUALARLA ANILDI

ŞEHİT UMULU DUALARLA ANILDI

Geçtiğimiz hafta Bitlis'in Tatvan ilçesindeki helikopter kazasında şehit düşen Muhabere Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Ömer Umulu için Kırıkkale Belediyesi tarafından verilen yedi yemeğinde dualarla anıldı.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Üst Çavuş Ömer Umulu (40), için Kırıkkale Belediyesi tarafından mevlidi şerif okutuldu, yedi yemeği verildi. Şehit Umulu'nun baba ocağında düzenlenen yedi yemeğine Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Albay Mehmet Ali Durmuş, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, siyasi parti temsilciler, STK temsilcileri, aile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılırken, şehit Ömer Umulu dualarla yad edildi. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı vatan için toprağa düşen şehit ailelerinin kendilerinin emaneti olduğunu söyleyerek “Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak bizlerin en önemli görevlerinden biridir. Bu gün de şehidimiz Ömer Umulu’nun ailesinin yalız olmadığını, acılarını en az onlar kadar paylaştığımızı göstermek için mevlidi şerif organize ettik. Bir kez daha şehadet şerbeti içen tüm aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum” dedi.  Mevlid-i Şerif programı ardından şehit yakınları Belediye Başkanı Saygılı’ya duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ