ŞEHİT SERBÜLENT YALÇIN ANILDI

ŞEHİT SERBÜLENT YALÇIN ANILDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Şehit Uzman Jandarma Çavuş Serbülent Yalçın?ın şehit oluşunun 4. yıl dönümünde anma programı düzenledi.

GENİŞ KATILIM

Şehit Serbülent Yalçın anısına Kırıkkale Askeri Gazino Müdürlüğünde ailesi tarafından öğle yemeği verildi. Düzenlenen yemek programına Vali Yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Mühimmat ve Garnizon Komutan vekili Zafer Aka, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal, İl Jandarma Alay Komutanı Ünal Ağaoğlu, Balışeyh Kaymakamı Tekin Erdemir, Kırıkkale Ziraat Bankası Şube Müdürü Bekir Bayram, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

 

KABRİ BAŞINDA ANILDI

Dernek Başkanı Rıfat Öcal, anma programında acılı aileyi ve kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti. Şehit Serbülent Yalçın, Kırıkkale Askeri Gazino Müdürlüğünde düzenlenen yemek sonrası Koçubaba Kasabası şehitliğindeki kabri başında dualarla anıldı. Hüzünlü anların yaşandığı mevlitte şehit babası Ali Yalçın, her yıl düzenlenen anma programına katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.

 

2007?DE ŞEHİT OLDU

Şehit hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Rıfat Öcal, ?Şehidimiz, 18 Temmuz 1978 tarihinde Kırıkkale de dünyaya gelmiş,2000 yılında Uzman Jandarma okulundan mezun olmuş ve İzmir ? de göreve başlamıştı. 2004 Yılında Siirt İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken  07 Ağustos 2007 tarihide Siirt-Şirvan kara yolunda terör örgütlerinin döşediği mayının uzaktan kumanda ile patlatılması ve BTR aracının uzun namlulu silahlarla taranması sonucu şehit olmuştu. Evli olan Şehit Uzman Çavuş Serbülent Yalçın Koçubaba kasabasına defnedilmişti? dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ