Şehit Semih Yılmaz İçin Mevlid-i Şerif

Şehit Semih Yılmaz İçin Mevlid-i Şerif

Kırıkkale Belediyesi tarafından Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit olan Kırıkkaleli Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Yaklaşık 2 Bin Kişi Katıldı

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit düşen Kırıkkaleli şehit Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz ve 12 Mehmetçiğin anısına ve tüm şehitlerin ruhlarına ithafen Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutarak ikramında bulundu. Şehadet haberi Kırıkkale’ye ateş düşen Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz’ın baba ocağında düzenlenen düzenlenen Mevlid-i Şerif programına İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı programın ev sahibi Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, şehit Yılmaz’ın ailesi ve 2 bin kişi katılarak şehit Semih Yılmaz için okunan dualara amin dediler.

Hatıraları Bizimle Yaşayacak

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “ Kahraman askerimiz Semih’in ve onun silah arkadaşlarının şehadet haberi tüm ülkeyi ve Kırıkkale’mizi adeta yasa boğdu. Kalleş teröristlere karşı kahramanca mücadele eden ve vatanları için canlarını feda eden askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine baş sağlığı diliyorum. Kalbimizde derin izler bırakan şehitlerimizin aziz hatırası bizimle yaşayacak. Şehidimizin ailesi ve kardeşleri artık bu vatana emanet. Kahramanımızın makamı ali, ruhu şad olsun İnşallah” dedi. Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ta şehit ailesi ile yakından ilgilenerek şehit ailesi ile bir süre sohbet etti. Vali Makas “ Semih Yılmaz şehidimizin yerini dolduramayız ama, bizler tüm imkan ve kabiliyetimizle şehidimizin kıymetli emaneti olan ailemizin emrindeyiz” ifadesini kullandı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız