Şehit mezarlıklarına bakım

Şehit mezarlıklarına bakım

Balışeyh Kaymakamlığının ?Şehit Mezarlıklarını Düzenleme? projesi kapsamında ilçeye bağlı Aşağı Karakısık köyü şehit mezarlığında bulunan mezarlara bakım yapıldı.

BAKIMLARI YAPILDI
Bakım çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Tekin Erdemir ve beraberindekileri köy girişinde muhtar Deniz Ergül ve köyün ileri gelenleri karşıladı. Mezarlık bakım çalışmalarının belirlenen şartnameler doğrultusunda yapıldığını ifade eden Erdemir, ?Proje kapsamında daha önce Işıklar köyünde şehit mezarlığı bakımı yaptık. Şimdi de Aşağı Karakısık köyümüzdeki şehit mezarlığımıza bakım çalışmaları yapılmaktadır?

BİLGİ ALDI
Bu mezarlığımızda ismi ilköğretim okullarımızdan birine verilmiş olan Şehit Sezai Ergül şehidimizin de bulunduğu bir mezarlıktır. Yapmış olduğumuz incelemede çalışmaların yüzde 80`ni tamamlanmış, kalan kısmın ise 1?2 haftaya kadar bitmesini bekliyoruz. Proje kapsamında, şehit mezarlığının genel bakımı, kuruyan otların temizlenmesi, tel örgü, Çeşme yapımı ve şehit mezarlığımızın çevresinde kilit parke yapımı çalışmaları yapılmaktadır? dedi. Erdemir ve beraberindekiler daha sonra vatandaşlarla sohbet ederek köyün sorunları hakkında bilgi aldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü