ŞEHİT GÜLLÜ İÇİN KIRK YEMEĞİ VERİLDİ

ŞEHİT GÜLLÜ İÇİN KIRK YEMEĞİ VERİLDİ

Mardin Ömerli`de şehit düşen Astsubay Sadık Güllü için dün baba ocağında kırk yemeği verildi.

SOSYETENİN EVİNDE ŞEHİT OLMAZ

Yemeğe, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları üyeleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Kur?an-ı Kerim okutularak, dualarla yapılan yemekte, şehit ailesinin üzgün olduğu gözlendi. Vatan İçin Can Verenler Derneği Şehit Aileleri Başkanı Mümtaz Torunlu, şehitlerin ölmediğini ve vatanın da bölünmeyeceğini bir kez daha hatırlattı. Torunlu, ?Şehitler gerçektende ölmez. Bizim ülkemizde ölse de gömülemez demek lazım. Hakkari şehitlerimizden birini bulamadık, bir tanede fazladan çıkardık. Gidilen cenaze evi haberlerini sizlerde görüyorsunuzdur ekranlardan. Ne bir jet sosyetenin evi, nede bir bürokrat evi. Kendi halinde yaşayan gariban evi. Malum onlar yurt dışından, onlar Bodrum`dan bir türlü gelemedikleri için askerlikte yapacak vakitleri yok? diye sitem etti.

 

ÇAPULCULARI DEF EDİN

Torunlu, ?Bu vatan hepimizin. Nerede ama sadece garibanın koruması altında. Zengine de korunan ülkeyi gezmek, yemek, içmek ve eğlenmek hizmeti kalıyor. Buyurun bizim mayında kaybettiğimiz ayaklarımızla gezin. Bizim şarapnel parçası yemiş beynimizle okuyun. Sizi kıyıp yollayamayan ana babalarınız yerinede bizimkiler vatan sağ olsun derler. Devleti soyup soğana çevirenleri değil tüm şehit adına Sadık Güllü gibi vatanı uğruna çatışmada şehit düşen Nazır Elitok, Kalender Özdemir gibi ve beyninin işlev yapamadığı gazilerimizi mahkemeye verin. Ama olsun bizler bu vatanın evlatlarıyız. Bizim ne bedenimiz nede ruhumuz satılık.

Tek isteğimiz var üç beş çapulcu dediğimiz sonrada besleyip büyüttüğümüz teröristleri ülkemizden def etmek. Son olarak artık şehit haberleri duymamak istemiyoruz. Ne mutlu Türküm diyene? dedi

 

 

  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ