Şehit Gazenfer Vural anıldı

Şehit Gazenfer Vural anıldı

20 Mart 1994 tarihinde Mardin Midyat İlçesi?nde terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit olan Gazenfer Vural için, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından anma programı düzenlendi.

18 YILDIR ACISI VAR
Şehit Gazenfer Vural?ın ailesi ile dernek üyeleri Yahşihan Mezarlığındaki Kabri başında dua edildi. Atatepe camisi Din görevlisi Yüksel Yiğitel tarafından Kuranı Kerim ve Yasin- i şerif okundu. Kabir ziyareti sırasında duygularına hakim olamayan Anne Kıyafet Vural, ?Aradan geçen 18 yıla rağmen aynı acıyı günlük yaşadığını, acısının bir an olsun aklımızdan çıkarmadığını çıkaramadığını ciğer acısının bam tel başka bir acı olduğunu dile getirirken bu acılı günümde bizi yalnız bırakmadığınız için derneğimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum? dedi.
 
ŞEHİT AİLELERİNE YEMEK VERİLDİ
Kabir ziyareti sonrası Şehidin ailesi tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği bahçesinde yemek ikramında bulunuldu. Düzenlenen Yemek Programında aileyi Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Reşit Coşkun, İş Kur İl Müdürü Nazım Ulu, Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Şehit Aileleri ve Gaziler katılarak yalnız bırakmadılar.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ