Şehit Gazanfer Vural Kabri Başında Anıldı

Şehit Gazanfer Vural Kabri Başında Anıldı

Mardin İl Jandarma Komutanlığı emrinde Vatani görevini yapmakta iken görevli olarak gittiği Midyat ilçesinde şehit düşen Er Gazanfer Vural kabri başında anıldı.

19 YIL ÖNCE ŞEHİT OLMUŞTU
Şehit Gazanfer Vural?ın Şehit oluşunun 19.Yıl dönümü münasebeti ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından anma programı düzenlendi. Dernek Üyelerinin yanı sıra Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi Öğretmenlerinden Yavuz Gündüz, İlker Acan ve Öğrencileri de katılarak kederli aileyi yalnız bırakmadılar.
KABRİ BAŞINDA DUALARLA ANILDI
Dumlupınar Camii Din görevlisi Hanifi Güngör tarafından kuranı kerim ve Yasin-i şerif okundu, Dua edildi. Kabir ziyareti programına katılan üyelere gül suyu ve lokum ikram eden Şehidimizin ailesi kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. Program sonrası, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri ve Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri tarafından Kırıkkale Şehitliği ziyaret edildi.
DERNEK YÖNETİCİLERİDE KATILDI
Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi yönetimine ve öğrencilerine programlarına katılarak yanlarında oldukları için teşekkür etti. Şehidimizin Annesi ameliyat olduğundan dolayı Kınalı Kuzusunun Kabrini ziyaret edemediğinden dolayı Diğer Şehit Anneleri ve Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından evinde ziyaret edilerek Hem geçmiş olsun dileklerini yinelediler hem de Şehit evladının 19.yıl dönümü devriyesinde yanında olarak teselli etmeye çalıştılar.


1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü