Şehit Demirel unutulmadı

Şehit Demirel unutulmadı

26 Eylül 1992 tarihinde Bitlis-Mutki-Yumru meşe köyü kırsalında eli kanlı terör örgütünce pusuya düşürülerek şehit olan Şehit Jandarma Uzm. Çavuş Süleyman Demirel mezarı başında dualarla anıldı. Gaziler Derneği Başkanı Rifat Öcal ve dernek üyeleri şehidin

ŞEHİT SÜLEYMAN DEMİREL İÇİN MEVLİT OKUTULDU
 
GÖZ YAŞLARI AKTI
Şehit Jandarma Uzm. Çavuş Süleyman Demirel, 26 Eylül 1992 tarihinde Bitlis-Mutki-Yumru meşe köyü kırsalında eli kanlı terör örgütünce pusuya düşürülerek şehit edilmişti. Şehidimiz evli ve bir çocuk babasıydı. Şehidin Eşi Leyla Demirel, kızı Fatma ve torunu İlyas program süresince gözyaşlarına hâkim olamadı. Duygulu anların yaşandığı anma programında, Leyla Demirel, ?Bu acılı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan Dernek Başkanımız Rifat Öcal ve derneğimizin üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederiz? dedi.
 
ALLAH?TAN RAHMET DİLİYORUZ
Başkan Rifat Öcal ise ?Bugün burada Şehidimiz Süleyman Demirel için toplandık. Şehidimizi ve şehitlerimizi unutmayacağız unutturmayacağız. Yüce Yaradan dan bütün şehitler için okuttuğumuz Yasin-i şerif ve duaların kabul edilmesini, acılı ailemize ve bütün şehit ailelerimize de sabır dileklerimi sunarım. Ebediyete intikal etmiş gazilerimize Allah?tan rahmet, halen yaşamlarını devam ettiren ettirmeye çalışan gazilerimize de sağlık dileklerimi sunuyorum? şeklinde konuştu. Şehit Süleyman Demirel?in kabri başında dualar edildi. Dernek üyeleri acılı ailesine baş sağlığı ve sabır dileklerini iletti.


1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama