Şehit Demirbaş unutulmadı

Şehit Demirbaş unutulmadı

Şehit Piyade Onbaşı Atilla Demirbaş şehit oluşunun 22'nci yıldönümünde unutulmadı. Şehit Demirbaş için Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit dul ve yetimleri derneğinin bahçesinde ailesi tarafından yemek ikramı yapıldı.

YEMEK VERİLDİ

Düzenlenen Programa Vali Yardımcısı Rıfat Ata, İl Jandarma Alay Komutanı Harun Karabulut, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, İl Halk Sağlığı Müdürü Feramiş Güngüneş, Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdür Vekili Adnan Karaca ve Mareşal Fevzi Çakmak Camii Din görevlisi Cihan Türker katıldı. Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından programa katılan misafirleri Şehit Atilla Demirbaş hakkında bilgilendirdi.

ŞEHİTLİK MERTEBESİ

Başkan Öcal “Şehidimiz 1991 yılında Samsun’da Acemi birliği eğitimini tamamladıktan sonra Hakkâri/ Şemdinli’ye dağıtım olmuş, 16.08.1991 tarihinde Kuzey Irak bölgesinde yasa dışı terör örgütüne yönelik yapılan bir operasyonda bindiği helikopterin pervanesinin çarpması sonucu şehitlik mertebesine ulaşmıştır” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek binasındaki program, Şehidimizin Kabrinin bulunduğu Karacalı köy mezarlığında devam etti. Din görevlisi Cihan Türker tarafından okunan Kur’an-ı Kerim sonrası bütün şehitlerimiz için dua edilerek, Şehidimizin ailesine baş sağlığı ve sabır dileklerinde bulunuldu. Şehidin kardeşi Mete Demirbaş, “Kardeşimizin Şehit oluşunun 22. Yıl dönümü devriyesinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere, Şehit ailelerine ve gazilere teşekkür ederim” dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü