Şehit çocuklarına katkı sağlayın

Şehit çocuklarına katkı sağlayın

Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş, Türkiye Harp Malulü, Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Rıfat Öcal?ı ziyaret etti. Dernek Başkanı Rıfat Öcal, özel okulların şehit ailelerinin öğrencilerine katkı vermesi gerektiğini

DERNEK FAALİYETLERİ

Dernek Faaliyetleri hakkında bilgi veren Rıfat Öcal ?Özel Eğitim Kurumlarında ücretsiz veya burslu okutulacak öğrenci ve kursiyerler hakkındaki 15 Şubat 2009 tarih ve 27138 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren yönetmelikle; İlgi yönetmenliğe göre Özel Öğretim Kurumları Okul mevcudunun % 3 oranında Şehit ve Gazi çocuklarının eğitimlerine ücretsiz katkı sağlar ?Dolayısı ile Özel Kızılırmak Öğretim Kurumları olarak da İlimizdeki Şehit ve Gazi çocuklarının öğrenimlerine sağladığınız katkılardan dolayı teşekkürlerimizi sunarız? dedi.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Özel Kızılırmak İlköğretim Müdürü Hasan Hüseyin Ertaş ?Kızılırmak İlköğretim Kurumları olarak Şehitlerimizin aileleri ile Gazilerimizi ziyaret ederek acı ve kederlerine ortak olmak istedik. Vatanımızın bağımsız ve bütünlüğünü korumak, uğruna Canını ortaya koymuş Şehit olmuş, o yolda kolunu, bacağını feda etmiş Gazilerimizde keşke bizde Şehit olabilseydik dediklerine canı gönülden inanıyorum. Bu ulvi görevi yerine getirirken kendilerini feda eden Şehitlerimizin aileleri ile Gazilerimize sahip çıkmak yanlarında olmak Özel Kızılırmak Öğretim Kurumları Şehitlerimizin ve Gazilerimizin çocuklarını Babalarına yakışır bir seviyeye getirilmesi yönünde her türlü desteği verdiğini ve vermeye de devam edeceğiz? diye konuştu.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü