Şehit binbaşı dualarla anıldı

Şehit binbaşı dualarla anıldı

17 Mayıs 2012 tarihinde PKK ile girilen çatışmada şehit olan Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen için Delice İlçesi'nde mevlit okutuldu. Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, şehitlerin ebediyete kadar unutulmayacağını söyledi.

DİKMEN GİBİ YİĞİTLER HER ZAMANA BULUNACAKTIR

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, bu tür anma programlarının devam edeceğini ve şehitlerimizin her zaman hatırlanacağını söyledi. Türkiye`yi parçalamak ve bölmek isteyenlerin oyunlarının halen devam ettiğine dikkat çeken Başkan Torunlu “Yüzyıllardır Türk ve Kürt halkı birlikte yaşamaktadır. Bu birliktelik, dünyanın batışına kadar devam edecektir. İki halkı birbirine kırdırmak isteyen mihraklara karşı Erhan Dikmen gibi yiğitler her zamana bulunacaktır.” dedi.

 

 

BÜYÜK BİR MAZHARİYETTİR

İnsanın, bu dünyada pek çok rütbe ve unvanlar elde ettiğini ifade eden Torunlu “Bu rütbelerin başında hiç şüphe yok ki şehitlik başta gelir. Çünkü bu rütbeler hayat karşılığında elde edilmekte ve inanç sayesinde kazanılmaktadır. Hem Allah (cc) katında ve hem de halk yanında şehadet mertebesine yükselmek, büyük bir mazhariyettir. Bize düşen de bu toprakları imar etmek, korumak ve bizden sonraki nesillere devretmektir. Bunu yapmadığımız takdirde, hem vatanımıza, hem de şehitlerimize karşı görevlerimizi yapmamış ve onların ruhlarını incitmiş oluruz. Allah (cc), şehitlerimize rahmet eylesin. Aziz milletimize kötü ve karanlık günler göstermesin.” diye konuştu.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ