Şehit babasının otomobilini çaldılar

Şehit babasının otomobilini çaldılar

Kırıkkale?de çaldıkları otomobille geziye çıkan 13 yaşlarındaki iki kafadar polis tarafından kısa sürede yakalandı. Çalıntı otomobilin şehit babasına ait olduğu bildirildi.

ŞEHİT BABASININ OTOMOBİLİ ÇALINDI

Eşini hastaneye götüren yaşlı adamın otomobilini çaldılar. Kırıkkale Şehitler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu?nun babası Osman Torunlu dün saat 11.30 sıralarında 71 EF 723 plakalı otomobili ile eşini hastaneye götürdü. Hastanede yaklaşık 30 dakikalık tedavinin ardından eşini tekrar eve götürmek isteyen Torunlu otomobilini bıraktığı park yerinde bulamadı. Otomobilini çalındığını gören yaşlı adam önce ne yapacağını şaşırdı. Daha sonra polise başvurarak otomobilinin çalındığını bildirdi. Otomobilin bilgilerini alan polis hemen harekete geçti.

KÜÇÜK AFACANLAR GÖZALTINA ALINDI

Yaşlı adamın ihbarı üzerine harekete geçen Polis ekipleri otomobil ile 13 yaşlarındaki F.Z. ile M.A. isimli iki kafadarı Kırıkkale Merkez Ahılı Köyü yakınlarında yakaladı. Zanlıların otomobilin kapısını tornavida ile açarak düz kontak yaptıkları öğrenildi. Zanlılar ifadeleri alınmak üzere gözaltına alındı. Polis ekipleri otomobilde yaptıkları incelemenin ardından otomobili sahibine teslim etti. Otomobili çalınan Osman Torunlu?nun babası Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ise olay yerine gelerek Polis ekiplerine teşekkür etti.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama