Şehit babasının maaşını çaldılar

Şehit babasının maaşını çaldılar

Hatay'ın Dörtyol İlçesi'ne bağlı Kuzuculu Beldesi yakınlarında Amanos Dağları eteğinde çıkan çatışmada şehit düşen 41 yaşındaki Binbaşı Erhan Dikmen'in babasının emekli maaşı çalındı. Yaklaşık 800 lirası çalınan baba Mehmet Dikmen (74), polisin hırsızı bu

“NASILSIN AMCA”

Maaşı çaldırmadan bir gün önce bankadan maaşı çektiğini açıklayan Dikmen, “Ertesi gün alışveriş yapmak için Yenidoğan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ne geldim. Tanımadığım bir kişi uzaktan ‘Nasılsın amca’ diyerek bana el salladı. Bende iyiyim diyerek karşılık verdim. Daha sonra caddeden ayrıldım” dedi.

İÇİME ATEŞ DÜŞTÜ

Alışverişe devam ettiğini açıklayan Dikmen Osman Tiryaki Caddesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinin önüne geldiğini belirterek, "Alışveriş merkezinin önünde 45 yaşlarında aynı kişi yanıma geldi. Beni kenara çekti ve “Oğlun nasıl hiç gelmiyor diyerek bana sarıldı. Bu esnada gömleğimin cebinde emekli maaşımdan kalan 800 lira vardı.  Bana sarıldığında parayı cebimden almış. Aldığını hiç fark etmedim. Eve gitmek için minibüse bindim. O arada içime bir ateş düştü. Parayı baktığımda yerinde olmadığını fark ettim. Polise müracaat ettim. Polisin olayla ilgili soruşturma başlattı. Dikmen, polisin hırsızı bulup adalette teslim edeceğine inandığını söyledi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü