Şehit Babaları Unutulmadı

Şehit Babaları Unutulmadı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından babalar günü programı düzenlendi. Şehit babalarına ve gazilere karanfil dağıtıldı.

KARANFİL HEDİYE ETTİLER
Dernek Binasında Başkan Rıfat Öcal tarafından şehit babalarına ve Gazilere karanfil dağıtımı yapıldı. Bir babalar gününde daha gözyaşı ve hüzün yaşandı. Dernekteki faaliyet Şehitlik ziyareti ile devam etti. Şehitlik ziyaretinde Atatepe Camii Din görevlisi Murat Çiğdemtepe tarafından kur-anı Kerim okundu ve Tüm Şehitlerimiz için dualar edildi. Dernekte dağıtılan karanfiller tek tek Şehit kabirlerine bırakılarak ailelere baş sağlığı ve sabır dileklerinde bulunuldu.

HEDİYE ALAMADILAR AMA
Şehit aileleri Şehitlik ziyaretinde ?Her evlat babalarına çeşitli hediyeler alıp koşarken yada imkanı yoksa telefonla dahi arayıp babalar gününü kutlar iken bizler yıllardır şehit evlatlarımızın kabirlerine özlemle koşuyoruz, ağlıyoruz yıkılıyoruz, mezar kabirlerini kucaklıyoruz. Babalar günü vesilesi ile bir kez daha bizleri evlatsız bırakan, babasız bırakan ve eşsiz bırakan terör örgütünü ve bunlara destek verenleri bir kez daha lanet ve nefretle kınıyoruz. Bizler her gün Vatan Sağ olsun? diyerek şehidimizin kabrini kucaklamakta iken, Birilerinin evlatlarımızın katili olan terörist başının nasıl rahat ettirileceğinin hesabını yapması ve gündemden düşürülmemesi bizleri bir kez daha derinden yaralamaktadır. Bu tür anlayışların daha fazla devem etmemesini ve evlatlarımızın kemiklerinin daha fazla sızlatılmasını istemiyoruz. Sözlerine yer verdiler.
DİKMEN?İN BABASINA ÖZEL ZİYARET
Ziyaret sonunda 17 Mayıs 2012 tarihinde şehitlik mertebesine ulaşan Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen?in baba ocağını da ziyaret eden Dernek Üyeleri Baba Mehmet Dikmenin elini öperek teselli etmeye çalıştılar.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ