Şehit Arslan, dualarla anıldı

Şehit Arslan, dualarla anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve Şehit Piyade Er Kerim Arslan'ın ailesi tarafından düzenlenen programlarla Şehit Kerim Arslan şahadetinin yıl dönümünde dernekte ve kabri başında anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve Şehit Piyade Er Kerim Arslan'ın ailesi tarafından düzenlenen programlarla Şehit Kerim Arslan şahadetinin yıl dönümünde dernekte ve kabri başında anıldı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Şehidin ailesi tarafından dernekte yemek ikramında bulunuldu. Dernekteki program, Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit hakkında misafirlere bilgi verilmesi ile başladı. Rıfat Öcal; "Şehidimiz Kerim Arslan 01 Ocak 1999 tarihinde Kırıkkale İli Sulakyurt İlçesi Çevrimli köyünde dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini Ankara Ali Suavi İlköğretim okulunda tamamlamıştır.2006 yılında ailesi ile beraber Konya İlimize taşınmış, Orta ve Lise eğitimini de Konya’da tamamlamıştır.

HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ

Dernekte düzenlenen programa, Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, Sulakyurt Kaymakamı Mehmet Yasin Erkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yakup Yeşilırmak katıldı. Karakaya Cami İmam Hatibi Osman Atasoy tarafından okunan Kuran ve yapılan dualardan sonra Arslan ailesine sabır ve başsağlığı dilekleri iletildi.

HEP BİRLİKTE DUALAR EDİLDİ

Dernekteki anma programı, Sulakyurt İlçesine bağlı Çevrimli köyü mezarlığında Şehidin kabrini ziyaret ile devam etti. Sulakyurt Kaymakamı Mehmet Yasin Erkan ve Sulakyurt İlçe Jandarma Komutanı J.Teğm. Mustafa Odabaş'ın katıldığı programda Çevrimli köyü Cami İmam Hatibi Muhammet Yüşa Özçelik tarafından okunan Kuran ve yapılan dualarla Şehit P.Er Kerim Arslan şahadetinin 1.yılında, bu vesile ile de bütün Şehitler bir kez daha rahmet ve minnetle anıldı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız