Şehit amcasından komutana tepki

Şehit amcasından komutana tepki

Afyonkarahisar?da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Onbaşı Ahmet Sandalcı?nın baba ocağına ilk askeri ziyaret bu gün gerçekleşti. Ziyarette şehidin amcası TSK?ya tepki göstererek ?3 günlük askerin saat 21.15?de mühimmat ayıklama

ŞEHİTLİK HABERİNİ VERDİLER

Afyonkarahisar ?da askeri mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit düşen 25 askerden biri olan Piyade Onbaşı Ahmet Sandalcı?nın ilk resmi şehitlik haberini, şehidin yakınlarına Kırıkkale Merkez Komutanı Yarbay Ümit Budak ve beraberindeki askeri yetkililer verdi. Şehidin yakınlarının 3 gündür umutlu bekleyişleri bir anda karardı. Anne Hatice Sandalcı ve kız kardeş Göksun Sandalcı gözyaşlarına hâkim olamadılar.

3 GÜNDÜR NEREDEYDİNİZ?

Askeri yetkililerin ziyareti sırasında konuşan Şehit Onbaşı Ahmet Sandalcının amcası Cengiz Sandalcı ise tepki gösterdi. amca Sandalcı, ?Türkiye Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri denen bir kurum var mı? Varsa saat 21.15?de hangi acemi asker mühimmat temizliğine götürülür. Size soruyorum. Ben de silah sanayinden emekliyim. Ne olduğunu biliyorum. Bu kadarı da yazık günah. Beyefendi yan gelip yatsın, bizim evlatlarımız ölsün. Ölüsü yok, cenazesi yok, mezarı da yok. Nedir bu? Bu kadar lakaytlık nedir yani? Bu gün kaç gün oldu? Üç gündür nerdeydiniz?? dedi.

BEN ŞİMDİ NE YAPACAĞIM?

Gözyaşları içerisinde eşinden sonra oğlunu da kaybettiğini söyleyen Anne Hatice Sandalcı ise ?Ben onu askere gönderdim, ölmeye değil. Ben şimdi ne yapacağım? Benim tüm umudum oğlumdu.? diyerek ağıtlar yaktı. Şehidin kız kardeşi Göksun Sandalcı da, şehit abisinin, askeri birlikte akşama kadar çalıştırıldığını, akşam da mühimmat ayıklamaya götürüldüğünü öne sürerek, sorumluların bulunmasını istedi.

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ