Şehit aileleriyle dini sohbet

Şehit aileleriyle dini sohbet

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesinde her hafta Cumartesi günleri Kırıkkale Şehitliği Din Görevlisi Niyazi Gevrek tarafından Şehit ve Gazi ailelerine İslam İlmihali konuları üzerinde sohbet yapıldığı bildirildi.

HİZMET VERMEKTEN ONUR DUYUYORUZ
Dini konularda Şehit ve Gazi ailelerini bilgilendiren ve kendilerinin sorularını cevaplayan Din görevlisi Niyazi Gevrek yaptığı açıklamada “Şehitlik ve gazilik rütbesi hayat karşılığında elde edilmekte ve inanç sayesinde kazanılmakta olduğunu biliyoruz. Bu bakımdan rütbelerin en üstünü hiç şüphe yok ki şehitlik ve gaziliktir. Ben de bir din görevlisi olarak Sayın Müftümüzün bilgisi dahilinde siz değerli Şehit ve Gazi ailelerimizle bir arada olmaktan ve sizlere hizmet vermekten onur duymaktayım ”dedi.

TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUZ
Dernek Başkanı Rıfat Öcal “ Kırıkkale İl Müftülüğü olarak Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimize her fırsatta varlığını hissettirmeleri her zaman yanımızda olmaları takdire şayan örnek bir kurumdur.Dernek olarak düzenlemek istediğimiz Dini sohbetlerimizde bizlere aydınlatan Din görevlimiz Niyazi Gevrek’e ve bize bu imkanı sağlayan Sayın İl Müftümüz Bekir Gerek’e teşekkür ediyoruz. Bu tür programlarımız devam edecek” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ