Şehit ailelerinin yanındayız

Şehit ailelerinin yanındayız

Emniyet Müdürü Hasan Onar, şehitlerin kutsal emaneti olan şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Onar, İsrail'in Gazze'de yaptığı saldırıların vahşet olduğunu belirterek, ‘Alah Filistinli kardeşlerimizin yanında olsun' dedi.

PROTOKOL TAM KADRO

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Kırıkkale’de şehit ailelerine Polisevinde iftar yemeği verdi. Yemekte konuşan İl Emniyet Müdürü Hasan Onar şehit ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını söyledi.Kırıkkale Polisevin’de Şehit ve Gaziler için verilen iftar yemeğine Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat’ın yanı sıra, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yücel Karauz, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kaçar, Adalet Komisyonu Başkanı İbrahim Coşkun, Vali Yardımcısı Rıfat Ata, İl Jandarma Komutanı Harun Karabulut, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, davetliler, şehit aileleri ve gazilerimiz,  Emniyet Müdürlüğü personeli ve aileleri katıldı.

 

Her zaman yanınızdayız

İftar programına gelen misafirler İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve eşi Gülçin Onar tarafından karşılandı. İftar öncesi Vali Ali Kolat ve eşi  İlksen Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yücel Karauz, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve eşi Gülçin Onar misafirlerin masalarını gezerek hoş geldiniz dediler.  İftar programında konuşan İl Emniyet Müdürü Hasan Onar: “ Konuşmama başlarken şehitlerimiz rahmetle anıyorum. Gazilerimize minnetlerimi iletiyorum. Bizler sizlerin her zaman yanındayız. Böyle güzel bir Ramazan akşamında iftarda bir araya geldik.  Ramazan Bayramınız şimdiden  kutlu olsun. Özellikle son günlerde Gazze’de yaşanan insanlık dramına da değinmeden geçemeyeceğim. Allah Filistinli kardeşlerimize yardım etsin. Davetimize icabet ettiğiniz için siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi. Yemek sonrası İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından yemek duası yapıldı. 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ