ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDAYIZ

ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDAYIZ

Türk Polis Teşkilatının 166. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri münasebetiyle, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından Çarşı camisinde Cuma Namazından sonra mevlit okutuldu. Mevlitten sonra şehit yakınlarına ve gazilere Polisevi?nde yemek verildi.

ŞEHİTLER ADINA MEVLİT OKUNDU
Polis Teşkilatının 166. yılı nedeniyle Kırıkkale?de dün de çeşitli programlar düzenlendi. İlk olarak Emniyet Müdürlüğü tarafından, şehitler adına mevlit okutuldu. Daha sonra Polisevinde şehit aileleri ve gazilere yemek verildi. Kırıkkale Müftülüğünde görevli vaizler tarafından vatan için şehit olan güvenlik görevlileri için okunan mevlidin ardından toplu olarak dua edildi. Cuma namazının ardından ise mevlide katılanlara lokum ve gül suyu ikram edildi. Mevlide Vali Hakan Yusuf Güner, İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal ile birlikte sivil ve reSmi polisler ve vatandaşlar katıldı.
 
DUALAR OKUNDU
Çarşı camiindeki mevlit sonrasında Çalılıöz Mahallesindeki polis evinde şehit yakınlarına ve gazilere yemek verildi. Yemek sırasında şehit eşleri çocuk ve yakınlarının polisler eşlik etti. Yemek öncesinde dualar okundu. Yemeğin ardından konuşma yapan Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her zaman yanlarında bulunmayı bir borç biliriz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizler için önemlidir. Onların her zaman yanlarında bulunmaktan dolayı gurur duyuyorum. Vatanımızın bölünmezliğini sağlamış bu uğurda şehit ve gazi olmuş bütün güvenlik güçlerimizi saygı ile anıyorum? dedi.  
 
GENİŞ KATILIM OLDU
Polisevi?nde gerçekleştirilen programa Vali Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Kırıkkale Vatan İçin Can Verenler Federasyonu Başkanı Mümtaz Torunlu, Vali Yardımcıları ve emniyet birim müdürleri, şehit aileleri yakınları, gaziler katıldı.
 
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ