Şehit ailelerinin yanında olacağız

Şehit ailelerinin yanında olacağız

Türk Metal Şubesi Başkan Adayı Serdar Murat Can, Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu?yu ziyaret etti. Şehit ailelerinin her zaman yanında olacaklarını belirten Türk Metal Şubesi Başkan Adayı Serdar Murat Can, ?Şehit ailelerinin her zama

ŞEHİTLERİMİZ UNUTULMAYACAK
Şehit ailelerinin hiçbir zaman unutulmayacağını söyleyen Türk Metal Şubesi Başkan Adayı Serdar Murat Can, ?Türk milletinin kutsal saydığı vatan toprakları uğruna canını veren şehitlerimizin kanıyla yazılmıştır. Türk milletinin birlik ve beraberliği saygınlığı şerefi huzuru gücü ve bağımsızlığı şehit kavramında gizlidir. Şehitler milli varlığımızı sürdürme uğruna canını feda ederek kendilerinden sonra gelen yeni nesillere, yaşam hakkını kazandıran unutulmaz kahramanlardır. Türk Milleti, büyük fedakârlık gösteren bu kahramanları hiçbir zaman unutmayacaktır Birlik ve bütünlüğümüzün, vatan sevgimizin ve bağımsızlığımızın ölümsüz sembolleri olan şehitlerimiz her zaman gönlümüzde yaşayacak bizlere miras olarak bıraktıkları Türkiye Cumhuriyeti devleti sonsuza kadar yaşayacaktır? diye konuştu.
 
BÖLÜNMEZ BİR BÜTÜNÜZ
Türkiye Cumhuriyeti?nin bölünmez bir bütün olduğunu söyleyen Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, ?Bu toprakların her karışı şehit kanlarıyla sulanmıştır. Bu topraklar bu şekilde aziz vatan olmuştur. Bayrağımızın rengini şehitlerimizin al kanından almıştır. Vatan da bayrak da bizim için namustur, şereftir. Hiçbir saldırıya boyun eğmeyeceğimizi, geri adım atmayacağımızı dostun da düşmanın da çok iyi anlaması gerekir. Bu ülkenin birliğine dirliğine kastedenler her zaman bu milleti bulacaktır. Bu ülkenin huzuruna istikrarına kast edenler karşısında yüce Türk milletini bulacak kim teröre gizli yada açık destek veriyorsa, yardım ve yataklık ediyorsa, müsamaha gösteriyorsa, bilsinler ki TC devletinin nefesi her birinin ensesinde olacaktır. Terör örgütü nereden besleniyorsa hepsinden mutlaka bunun hesabı sorulacaktır? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ