Şehit ailelerine yardım yapılacak

Şehit ailelerine yardım yapılacak

Kış aylarının gelmesi ile birlikte yardım yapılacak ihtiyaç sahibi aileler içerisinde, şehit aileleri de unutulmadı. Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı?nın (SYDV), evlerinde soba kullandığı tespit edilen şehit ailelerine kömür yardımında bulu

İHTİYAÇ SAHİBİ OLAN ŞEHİT AİLELERİNE KÖMÜR VE NAKDİ YARDIM YAPILACAK

 

153 ÜYEYE YARDIM

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, kurban ayı dolayısıyla her yıl gelenek haline getirdikleri ayni ve nakdi yardımlara bu yıl da devam edileceğini söyledi. Şehit ailelerinin, bu durumlarını öne sürerek, hiçbir devlet kurumundan ya da kuruluştan yardım talep etmediğine dikkati çeken Başkan Torunlu ?Yaptığımız tespit çalışmaları doğrultusunda, ihtiyaç sahibi olan ve bu durumlarını dile getirmekten çekinen ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bu kurban ayında 153 üye ailemize, gıda, giyim ve imkanlarımız doğrultusunda nakdi yardım yapmaya çalışacağız? dedi.

 

50 AİLEMİZ TESPİT EDİLDİ

Dernek olarak bulundukları bu yardımların dışında, şehit ailelerine bir başka jestin ise,

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı?nın yapacağına yardımları dile getiren Başkan Torunlu ?Evlerinde soba kullandıkları belirlenen ailelerimize, SYDV tarafından kömür yardımı yapılacak. Şu ana kadar 50 ailemiz tespit edildi. Bu girişimlerinden dolayı SYDV yöneticilerin de kutluyoruz? diye konuştu.

 

SAHİBİ AİLELERİMİZ YARDIM İSTEMEKTEN ÇEKİNİYOR

Şehit ailelerinin hiçbirinin bulundukları durumu bir istifade aracı haline getirmediğini, ihtiyaçlı olanlarının bile bu durumu gizleyerek idare etme yolunu seçtiğini anlatan Başkan Mümtaz Torunlu, ?Hiçbir şehit ailemiz bugüne kadar hiçbir kurum ya da kuruluşun kapısını yardım için çalmamıştır. Evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş olmak gibi ulvi bir durumu menfaatleri doğrultusunda kullanmamıştır. Fakat bir vakıa var ki, diğer tüm ihtiyaç sahibi aileler gibi, şehit ailelerimizin arasında da, gerçekten müşkül durumda olan ailelerimiz var. Dernek olarak onları biz zaten biliyoruz ve elimizden gelen yardımı da yapıyoruz.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ