ŞEHİT AİLELERİN YANINDAYIZ

ŞEHİT AİLELERİN YANINDAYIZ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili, Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kaan Köksal, Vatan İçin Can Verenler Derneğini ziyaret etti. Şehit ailelerin yanında olduğunu belirten Köksal, ?Şehit ailelerin her zaman yanında olacağım ve onların sorunlarını çözmek

SAYGI İLE ANIYORUZ
Şehit ailelerin, şehitlerimizin bir hatırası olarak kabul edilmesi gerektiğini ve bu konuda şehit ailelerine her türlü yardımın yapılacağını belirten AK Parti Kırıkkale Milletvekili, Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kaan Köksal, ?Şehit ailelerimizin her zaman yanında olacağız. Ailelerimizin sorunlarını çözmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Şehit ailelerimiz bizler için şehitlerimizden kalan emanettir. Vatanımızın bölünmezliği için kanlarını toprağa döken şehitlerimizi saygı ve minnet ile anıyoruz? dedi.

VATANIMIZI KORUYACAĞIZ
Vatan?ın bölünmez bütünlüğü ve vatanın korunması için gereken her şeyi yapacatları belirten Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu, ?Vatanı korumak hem milli hem de dini bir görevdir. İslam dini vatan savunması için savaşmayı ibadet saymıştır. Bunun için her zaman hazırlıklı olmamızı emretmiştir. Vatan savunmasına önem veren atalarımız yeri geldiğinde bu görev için cepheye gitmeyi şerefli bir görev saymışlardır. Vatan savunmasına katılmakla dinimizi, bayrağımızı, vatanımızı ve namusumuzu korumuş oluruz. Bunlar bizim vazgeçemeyeceğimiz değerlerdir. Torunlu, ?PKK?nın bu yaptığı haince saldırılar artık bıktırdı. Analarımızı gözü yaşlı bırakan vatan hainlerine birileri artık dur desin? diye konuştu.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ