Şehit aileleri ve gazilerin yanındayım

Şehit aileleri ve gazilerin yanındayım

Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, şehit aileleri ve gazileri ziyaret etmeye ara vermeden devam ediyor. Bayraktaroğlu, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman hatırlanması gerektiğini söyledi.

EN YÜKSEK MERTEBEYE ULAŞTILAR
Şehit ve gazilerin ulaşabilecekleri en yüksek mertebeye ulaştığını söyleyen Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, ?Devlet olarak sizlere desteklerimiz her zaman devam edecek. Gazi ve Şehit ailesi olmanın onurunu ve gururunu, Devletimizin himayesinde ilelebet sürdüreceksiniz. Şehitlik en yüce mertebedir. Gazilik ise şehitliğe yakın yüce mertebelerden biridir. Ne mutlu bu mertebeye ulaşanlara. Ne mutlu, Türkiye?nin Türk milletinin göğsünü kabartan geçmişi ile gurur duymasını sağlayan siz şerefli gazilere? dedi.
 
HER ZAMAN HATIRLANMALIDIR
Şehitlerin ve gazilerin her zaman hatırlanacağını belirten Bayraktaroğlu, ?Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimiz, ? Birinci vazifen, Türk İstiklalini, Türk Cumhuriyetini, İlelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.?diyerek gençlimize hitap eden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk?e yurdunu, milletini özünden çok seveceğine, açtığı yolda gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğine yemin ederek varlığını Türk varlığına armağan etmiş kahramanlardır. Bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimizin geride bıraktıkları gözü yaşlı ailelerine ve gazilerimize sahip çıkmak insanlık görevi olduğunu bir kez daha vurgulayarak görevini unutanlara sizin aracılığınızla tekrar hatırlatmakta yarar görüyorum? dedi.
 
DERNEK HAKKINDA BİLGİLER VERDİ
Dernek faaliyetleri, dernek ve üyelerinin sıkıntıları hakkında bilgi veren Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal, ?Garnizon ve Mühimmat Komutanlığı olarak her fırsata bizlerin arasında yanında olmanız, acılarımızı ve sıkıntılarımızı sık, sık paylaşmanız önemlidir. Umut ediyoruz ki sizin sıcak ve samimi yaklaşımız diğer kuruluşlara da örnek olur. Derneğimiz gazilerden ve şehit ailelerinden oluşmaktadır. Derneğimizde bulunan herkes birbirlerine destek oluyor ve birlik beraberlik içerisinde dernek faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Bizlere destek olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz? dedi.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ