Şehit Aileleri ihmal edilmemeli

Şehit Aileleri ihmal edilmemeli

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Görevine başlayan İsmet Köksal?ı makamında ziyaret ettiler.

ŞEHİTLERİN ÖNEMİ

Ziyarette Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Rıfat Öcal İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğindeki yeni görevlerinin hayırlı olmasını dilediklerini söyledi. Ayrıca İl Özel idaresi olarak her zaman kendilerin yanında olduklarını da dile getiren Başkan Öcal? Türk Gençleri birinci vazifelerini yerine getirmek amacı ile damarlarındaki asil kanlarını gözlerini kırpmadan feda ederek Şehitlik ve Gazilik mertebelerine ulaşan kahramanlarımızın geride bıraktıklarına sahip çıkmak herkesin vatandaşlık görevi olduğunu ve Kurumların kendilerine sahip çıkarak vefa borçlarını ödemelilerdir? dedi.

VATAN SİZE MİNNETTAR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmet Köksal ?Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizin emsalsiz fedakârlıkları sayesinde huzur içinde yaşıyor ve geleceğe güvenle bakıyoruz. Devletimiz gerek Gazilerimizin gerek Şehit ailelerimizin sorunlarını çözüme kavuşması için imkânları dâhilinde çalışmalar yapmaktadır. Biz de İl Özel İdaresi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz? diye konuştu.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü