Şehit Yücel Bayat Dualarla anıldı

Şehit Yücel Bayat Dualarla anıldı

ŞEHİDİN KABRİ HEP BİRLİKTE ZİYARET EDİLDİ

Şehit Yücel Bayat Dualarla anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından düzenlenen anma programı ile Şehit Jandarma Uzman Çavuş Yücel Bayat anıldı.

ŞEHİT İÇİN YEMEK VERİLDİ

Anma programı Dernek binasında Şehidin ailesi tarafından verilen yemek ile başladı. Düzenlenen programa Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, İl Jandarma Komutan Vekili Musa Ulu, İl Emniyet Müdür Vekili Mikail Türker, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür Yardımcı Mustafa Çelik, Şehitlik Cami din görevlisi Yalçın Demirel, Şehit aileleri ve Gaziler katıldı.

ŞEHİT BAYAT

Programda Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehit Bayat hakkında misafirler bilgilendi. Öcal Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Yücel Bayat´ın Yaşar ve Sebahat çiftinin ikiz çocuklarından birisi olduğunu. Şehidin Antalya İl Jandarma Komutanlığı eminde görev yapmakta iken 23 Mayıs 2004 tarihinde yol çevirme görevini yerine getirmekte iken kasıtlı olarak başka bir aracın kendisine çarpması sonucu şahadet mertebesine ulaştığını söyledi.

AİLEYE BAŞSAĞLIĞI VE SABIR DİLEDİLER

Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan ve Protokol üyeleri kederli aileye sabır ve başsağlığı dileklerinde bulunurken her zaman yanlarında olduklarını bu vesile ile bir kez daha vurguladılar. Yeni Dernek Hizmet Binasında da incelemelerde bulunan protokol üyeleri hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

ŞEHİDİN KABRİ HEP BİRLİKTE ZİYARET EDİLDİ

Dernekteki program Şehidimizin de kabrinin bulunduğu Kırıkkale Şehitliğinde kabri başında Şehitlik cami din görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan kuran-ı Kerim ve yapılan dualarla son buldu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü