Şehit Yalçın kabri başında dualarla anıldı

Şehit Yalçın kabri başında dualarla anıldı

JANDARMA KOMUTANI VE DİĞER YETKİLİLER KATILDI

Şehit Yalçın kabri başında dualarla anıldı

Şehit Uzman Jandarma Çavuş Serbülent Yalçın, Şehit oluşunun 9. Yılında Balışeyh İlçesine bağlı Koçubaba köyün Şehitliğindeki kabri başında dualarla anıldı.

ŞEHİT YALÇIN HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal anma programında Şehit Serbülent Yalçın Hakkında katılımcılara bilgi verdi Öcal ?Şehidimiz Uzman Jandarma Çavuş Serbülent Yalçın,18.07.1978 tarihinde Kırıkkale´de dünyaya gelmiş,2000 Yılında Uzman Jandarma Okulunda mezun olmuş ve ilk görev yeri olan İzmir´de Uzman Jandarma olarak görevine başlamıştır. İzmir İl Jandarma Komutanlığında 2004 yılına kadar görev yapan Şehidimiz Serbülent Yalçın 2004 yılında Siirt İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevlendirilmiştir. Siirt İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken 07.06.2007 tarihinde Siirt ? Şirvan karayolunda PKK terör örgütü tarafında daha önceden döşedikleri mayını uzaktan kumanda ile patlatmaları ve kullandıkları BTR araçlarının teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla yayılım ateşi açılması sonucu Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli olan Şehidimiz düzenlen törenle Koçubaba köyüne defnedilmiştir.? dedi.

JANDARMA KOMUTANI VE DİĞER YETKİLİLER KATILDI

Düzenlenen anma programına Balışeyh İlçe Jandarma Komutanı ve askeri personeli, Koçubaba köyü din görevlisi, Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Şehidimizin ailesi, Şehit ve Gazi aileleri katıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü