Şehit Yalçın dualarla anıldı

Şehit Yalçın dualarla anıldı

İL PROTOKOLÜ KATILDI

Şehit Yalçın dualarla anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesinin geleneksel hale getirdiği Şehitlerimizi yıl dönümlerinde Kabirleri başında anma programları aralıksız devam ediyor.

ŞEHİT YALÇIN DUALARLA ANILDI

Program çerçevesinde 05 Eylül 2008 tarihinde şehit olan Uzman Jandarma Çavuş Suat Yalçın için anma programı yapıldı. Şehit Yalçın dualarla anıldı

ŞEHİDİN ÖZGEÇMİŞİ

Düzenlenen programda Şehit Suat Yalçın hakkında misafirleri bilgilendiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal Uzman Jandarma Çavuş Suat Yalçın´ın 2001 yılında Beytepe Uzman Jandarma Okulundan mezun olduğunu ve ilk görev yeri olan İzmir İl Jandarma Komutanlığı emrinde göreve başladığını söyledi.

2007 YILINDA İLK GÖREVİNİ İFA ETTİ

Öcal ?2007 Yılında Siirt İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevlendirilen Şehidimiz Suat Yalçın, 05.09.2008 tarihinde Ziyaret ? Tütünocak Köyü mevkiinde vatanın bölünmez bütünlüğü için yapılan görev esnasında bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmada şahadet mertebesine ulaşmıştır. Bir çocuk babası olan Şehidimiz Uzman Jandarma Çavuş Suat Yalçın Kırıkkale Şehitliğine defnedilmiştir.? Diye konuştu.

İL PROTOKOLÜ KATILDI

Düzenlenen programa Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rıfat Ünlü, Meteoroji Müdürü Nazım Kul, İl Müftlüğü Hac İşleri Şube Müdürü İmam Hüseyin Yaşar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Yardımcısı Mustafa Saylam, Vali Yardımcısı Rıfat Ata, Mehmet Yıldız ve Abdullah Aslaner´in eşleri, İl Müftüsü Bekir Gerek ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir´in eşi katıldı. Düzenlenen Programda Şehitlerimizin ailelerine ve Gazilerimize hitap eden Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz? Şehitlerimizden Suat Yalçın´ı şehadetinin 8. Yılında anma amacıyla düzenlenen program vesilesiyle Derneğimizde bir aradayız.
Gerek program kapsamındaki hazırlıkların yardımlaşma ile evlerde hazırlanmış olması dolayısıyla şehitlerimizin yakınlarının aralarındaki yakınlığın güçlü olduğunu görmek gerekse Şehit yakınlarımız ile Gazilerimizin arasındaki samimiyet şahsımı ziyadesi ile memnun etmiştir. Şehitlerimizin bizlere emaneti olan yakınlarına ve gazilerimize her zaman gerekli ilgi ve alakayı göstermek onlara her türlü yardımı yapmak bizlerin en önemli görevidir. Şehidimiz Suat ve bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun. Gazilerimize sağlık ve güzel günler dilerim? dedi.

KUR´AN-I KERİM OKUNDU, DUA EDİLDİ

Dernekte ikram edilen yemek sonrası İl Müftülüğü Hac İşleri Şube Müdürü İmam Hüseyin Yaşar tarafından Kuranı Kerim okundu dua edildi. Dernekte düzenlenen program Kırıkkale Şehitliğinde devam etti. Şehit Uzman Jandarma Çavuş Suat Yalçın´ın kabri ziyaret edilerek Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel tarafından Kuranı Kerim okundu dua edildi. Yalçın ailesinin kederlerini paylaşan dernek üyeleri diğer şehit kabirlerini de ziyaret ederek dua okudular. Dernek üyeleri Şehitlikteki diğer şehitlerin kabirlerini de ziyaret ederek dualar okudular.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü