Şehit Yalçın anıldı

Şehit Yalçın anıldı

2008´DE ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ

Şehit Yalçın anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından 2008 yılında Siirt´te şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Suat Yalçın´ı anıldı.

GENİŞ KATILIM

Atatürk Parkı Aile Çay Bahçesi´nde Şehit Yalçın?ın ailesi tarafından yemek ikramı yapıldı. Düzenlenen programa Kırıkkale Valisi Ali Kolat´ın Eşi İlksen Kolat, Vali Yardımcısı Rifat Ata ve Eşi, Garnizon Komutan Vekili Albay Mustafa Sakarya, Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve Eşi Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Zühtü Bozdemir ve Eşi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Atanur Aydın´ın Eşi İl Müftülüğü Şube Müdürü İmam Hüseyin Yaşar ve Dernek üyeleri katıldı.

2008´DE ŞEHİT DÜŞTÜ

Misafirlere kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Dernek Başkanı Rıfat Öcal Şehit Suat Yalçın hakkında bilgi verdi.  Dernek Başkanı Öcal ?Şehidimiz Suat Yalçın, 2001 yılında Beytepe Uzman Jandarma Okulundan mezun olmuş ve ilk görev yeri olan İzmir İl Jandarma Komutanlığı emrinde göreve başlamıştır. 2007 Yılında Siirt İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevlendirilen Şehidimiz Suat Yalçın, 5 Eylül 2008 tarihinde Ziyaret ? Tütünocak Köyü mevkiinde vatanın bölünmez bütünlüğü için yapılan görev esnasında bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmada şahadet mertebesine ulaşmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Şehit Yalçın Kırıkkale Şehitliğine defnedilmiştir? diye konuştu.

KABRİ BAŞINDA DUA

Program Kırıkkale Şehitliği´nde devam etti. Şehidimizin ailesi ve dernek üyeleri tarafından şehitlikteki kabri ziyaret edildi. İl Müftülüğü Şube Müdürü İmam Hüseyin Yaşar tarafından Kur´an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Şehidimizin ailesine sabır ve başsağlığı dileyen dernek üyeleri diğer şehit kabirlerini de ziyaret ederek şehitlikten ayrıldılar.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ