Şehit ve Gazi yakınına ücretsiz taksi

Şehit ve Gazi yakınına ücretsiz taksi

IRMAK KÖYÜ MUHTARINDAN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ÜCRETSİZ HİZMET

IRMAK KÖYÜ MUHTARINDAN ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE ÜCRETSİZ HİZMET

Şehit ve Gazi yakınına ücretsiz taksi

Kırıkkale´de taksi şoförlüğü yapan, Irmak Köyü Muhtarı Mustafa Çayır, ticari taksisinin arka camına ?Şehit ve Gazi Ailelerine Taksi Bedava? yazdırarak büyük bir hizmete imza attı.   

ARTIK ŞEHİT HABERİ DUYMAK İSTEMİYORUZ

Aracına yazdırdığı cümlenin göstermelik olmadığını, şehit ve gazi ailelerine ücretsiz hizmet verdiğini ifade eden Çayır, şehit ve gazi ailelerinin kendisini haftanın 7 günü, 24 saat arayabileceğini bildirdi. Çayır, son günlerde yaşanan olaylardan çok etkilendiğini belirten Çayır, ?Her gün polis ve askerlerin şehit olması beni çok duygulandırdı. Ben de her Türk insanının şehitlere ve gazilere bir minnet borcu olduğunu düşünerek kendi minnet borcumu ufak da olsa bu şekilde ödemek istedim? dedi.

7/24 HİZMETLERİNDEYİM

Yaşanan olayların hassasiyetlerimizi daha da artırdığına dikkat çeken Irmak Köyü Muhtarı Mustafa Çayır, ?Allah sabır versin. Şehit ailelerimize başsağlığı diliyorum. Bu ülke bizim. Kimsenin bu ülkeyi bölmeye ve yıkmaya gücü yetmeyecektir. Bu anlamda elimden geleni yapmaya hazırım. Tek isteğim art niyetli kişilerin bu niyetimi suiistimal etmemeleri. Şehit ve Gazi yakınlarımızın bir kimlik göstermeleri yeterli. Şehir içinde istedikleri saatte arayabilirler, nereye gitmek isterlerse hizmetlerindeyim? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü