Şehit ve gazi anneleri bizim de annelerimiz

Şehit ve gazi anneleri bizim de annelerimiz

ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Şehit ve gazi anneleri bizim de annelerimiz

Kırıkkale Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü 1.Sınıf Öğrencileri Anneler Günü dolayısıyla Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesini ziyaret ettiler.

ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADILAR

Ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal´dan Dernek ve faaliyetleri hakkında bilgi alan öğrenciler, Dernek Başkanı Rıfat Öcal ile birlikte şehit Jandarma Uzman Çavuş Musa Saydam´ın annesini ziyaret ederek elini öpüp Anneler Gününü kutladılar. Ziyaretten ve verdikleri manevi desteklerinden dolayı öğrencilere teşekkür eden Şehidimizin annesi Elfat Saydam tarafından Şehidimiz Musa Saydam hakkında öğrencilere şu bilgileri verdi:

BİLGİLER VERDİ

?Yavrum Musa,  2000 Yılında Siirt Jandarma Özel Harekât Komutanlığı emrinde göreve başlamış, 2007-2009 yıllarında Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığı emrinde,2009 tarihiden itibaren de Bingöl İl Jandarma Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken 15 Ağustos 2015 tarihinde Bingöl İli Karlıova ilçesi sınırlarında pkklı teröristler tarafından daha önceden yola tuzaklanmış el yapımı bombanın patlatılması sonucu Şehitlik mertebesine ulaşmıştır? dedi.

DERNEĞİ DE ZİYARET ETTİLER

Öğrenciler de Dernek Başkanı Rıfat Öcal ve Şehidimizin Annesi Elfat Saydam´a kendilerini kabul ettikleri için teşekkür ettikleri konuşmalarda ?Yurdu yaşatmak için can veren Kahramanlarımızdan Musa Abimizin Annesini ziyaret ederek Şehidimizin ve ailesinin unutulmadığını ailesine hissettirmek, onu mutlu edebilmek bizim görevimizdir? dediler.

Haber: Arzu Kayır 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü