Şehit Saydam için mevlit okuttular

Şehit Saydam için mevlit okuttular

ACI, HEPİMİZİN ORTAK ACISI

Şehit Saydam için mevlit okuttular

Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve il yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz gün şehit olan Musa Saydam´ın ailesini ziyaret ederek, Şehit Saydam için mevlit okutup yemek ikramında bulundular.

ANLAMLI ZİYARET

Geçtiğimiz günlerde Bingöl´ün Karlıova ilçesinde yol keserek kimlik kontrolü yapan terör örgütü PKK mensuplarına müdahalede bulunan güvenlik güçlerini taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Musa Saydam son yolculuğuna uğurlanmıştı. Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve il yönetim kurulu üyeleri Saydam Ailesi´ni ziyaret ederek Şehit Saydam için mevlit okutup yemek ikramında bulundular.

ACI HEPİMİZİN ORTAK ACISI

Akçay mevlit sonrası yaptığı açıklamada ?Şuan ülkemiz sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Bu vatan hepimizin. Sorumlu siyasetçiler olarak ülkemiz için ne yapabileceğimizin hesabını yapmaktayız. Devletimiz PKK terör örgütü silah bırakıp ülke dışına çıkana kadar operasyonlarına devam edecek. Yapılan operasyonlarda bölücü terör örgütüne büyük darbe vurulmuştur. 800´den fazla terörist ölü ele geçirilmiştir. Her koşulda güvenlik güçlerimizin yanındayız. Bingöl´de hain bir saldırı sonucu şehit olan Hemşerim, köylüm ve akrabam olan Musa Saydam´ın acısını tüm Kırıkkale olarak paylaşıyoruz? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü