Şehit Ramazan Bekâr Parkı tehlike saçıyor

Şehit Ramazan Bekâr Parkı tehlike saçıyor

GÜZELİM PARKTA TEHLİKE!!!

Şehit Ramazan Bekâr Parkı tehlike saçıyor

Bahçelievler Mahallesinde, kapladığı geniş alanı ve yeşilliğiyle bir zamanlar mahallelinin gözde mekânı olan Şehit Ramazan Bekâr Parkı´nın son zamanlarda kaygı verici bir hal aldığını bildiren mahalleli, ?Mahallemize çok güzel hizmetler yapan Belediyemiz bir an önce bu parka da bir el atmalı? dediler.

SORUN DAHA ÖNCE EMNİYET´E İLETİLDİ

Özellikle hava karardıktan sonra, yetersiz ışıklandırmasından faydalanan ve büyük çoğunluğu mahalleden olmayan gençlerin, ağaçların ve park içerisindeki taşlık alanın kuytu kısımlarından faydalanarak buralarda alkol ve uyuşturucu aldıklarını iddia eden mahalleli, ?Birkaç kez konuyu Emniyet´e bildirdik. Bir iki gün devriye polisler geldiler. Onların geldiğini gören gençler bir anda ortadan kayboldular. O günden sonra da polislere geleceği zaman dağılıp daha sonra tekrar toplandılar? dediler.

ALKOL VE UYUŞTURUCU ALIYORLAR

Parkın iç ve çevre ışıklandırmasının da yetersiz kaldığını ifade eden mahalleli, ?Aslında park etrafında sokak lambaları var, fakat birçoğunun ampulü patladı, ama yenilenmedi. Bu gençlere birkaç kez de biz müdahale etmeye kalktık. Fakat ceplerinde envaı çeşit kesici alet var. Zaten alkol ve uyuşturucu aldıktan kısa bir süre sonra kendilerinden geçip gürültü yapmaya başlıyorlar. Hava karardıktan sonra, bırakın çocuklarımızı bizler bile parkın etrafında dolaşamıyoruz? şeklinde şikâyetlerini dile getirdiler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü