Şehit polisimizi son yolculuğuna uğurladık

Şehit polisimizi son yolculuğuna uğurladık

TRAFİK KAZASINDA YARALANMIŞTI

Şehit polisimizi son yolculuğuna uğurladık

Yozgat´ta Emniyet Müdürlüğüne ait sivil ekip otomobilinin kaza yapması sonucu ağır yaralanan polis memuru Ali Tonga, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Hemşerimiz şehit polis memuru Ali Tonga´nın cenazesi Yahşihan´da toprağa verildi.

TRAFİK KAZASINDA YARALANMIŞTI

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Ali Tonga, geçirdiği kaza sebebiyle tedavi gördüğü Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakım servisinde yaşam mücadelesinde yenik düştü.

ADEM TONGA´NIN YEĞENİ

AK Parti il ikinci Başkanı Adem Tonganın yeğeni Ali Tonga´nın cenazesi Yozgat Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından memleketi Kırıkkale´ye getirildi. Şehit polisimiz için Yahşihan Merkez Camiinde tören düzenlendi. Şehidin cenazesi daha sonra öğle vakti kılınan namazın ardından Yahşihan´da toprağa verildi. Şehidin cenazesine yakınları Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile birlikte AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay ve diğer ilçe başkanları ve yöneticilerle vatandaşlar katıldı.

TRAFİK KAZASI GEÇİRMİŞTİ

Tonga, 22 Mayıs´ta kullandığı sivil polis aracının Cemil Çiçek Bulvarı´nda plakası öğrenilemeyen bir kamyonetin sıkıştırması sonucu önce kaldırıma, ardından elektrik trafosuna ve yolun kenarında bulunan tarım aletine çarpması sonucu ağır yaralanmıştı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ