Şehit Polis Bozkurt dualarla anıldı

Şehit Polis Bozkurt dualarla anıldı

AİLESİ VE DERNEK ORTAK PROGRAM DÜZENLEDİ

Şehit Polis Bozkurt dualarla anıldı

PKK terör örgütü tarafından Cizre Çevik Kuvvet binasına yapılan hain saldırı sonucu 10 arkadaşı ile beraber Şehitlik mertebesine ulaşan Polis Memuru Ferhat Bozkurt dualarla anıldı.

AİLESİ VE DERNEK ORTAK PROGRAM DÜZENLEDİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve Şehidin ailesi tarafından organize edilen programla Polis Memuru Ferhat Bozkurt ve arkadaşları anıldı. Şehidin annesi Şehri Bozkurt ve Kardeşi Turgay Bozkurt tarafından Kızılkanat düğün salonunda yemek ikramı yapıldı.

İL İDARECİLERİ VE AİLELER KATILDI

Düzenlen Programa, Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş, İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz ve Parti yönetimi, Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, İl Müftüsü Bekir Gerek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Şehit ve Gazi aileleri katıldı.

ŞEHİT BOZKURT´UN ÖZGEÇMİŞİ

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından yapılan Konuşmada Şehit Polis Memuru Ferhat Bozkurt hakkında misafirler bilgilendirildi: ?Şehidimiz Ferhat Bozkurt; 27 Mayıs 1994 tarihinde İlimizde dünyaya gelmiş, İlk ve Orta öğrenimini Atatürk İlköğretim okulunda, Lise Öğrenimini Atatürk Anadolu Lisesinde tamamlamıştır.? dedi

2014 YILINDA POLİS OKULUNA BAŞLADI

Lise Öğreniminden sonra Polis olmaya karar veren Şehidimiz Polislik İmtihanını kazanarak 2012-2014 Yılları arasında Aksaray Polis Yüksek Okulunda eğitim ve öğrenimini tamamlamasına müteakiben İlk görev yeri olan Kırşehir İlinde Polislik mesleğine başlamıştır.? dedi

2014 -2016 tarihleri arası Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü emrinde görev yapan Şehidimiz 24 Temmuz 2016 tarihinde Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü emrinde görevlendirilmiştir.

19 Ağustos 2016 tarihinde Şırnak İli Cizre İlçesi Çevik Kuvvet Müdürlüğünde görevine başlamış, 26 Ağustos 2016 tarihinde pkk terör örgütleri tarafından Cizre Çevik Kuvvet Binasına yapılan haince saldırı sonucu 10 arkadaşı ile beraber Şehitlik mertebesine ulaşmıştır.

 Bekâr olan Şehidimiz düzenlenen törenle Nur Camiden kaldırılarak Işıklar Köyü Köy mezarlığına defnedilmiştir. Bugün Şehidimiz Ferhat Bozkurt ve aynı olayda Şehit Olan Polis Memurları Harun Maytalman, Ertan Öztürk, Tayfun Doğan, Abdulhamit Kaya, Mehmet Dama, Burak Mart, Osman Budak, İbrahim Meriç, Gökhan Kıncak ve bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Ruhları Şad olsun? dedi.

Yemek programı, Nur Camii din görevlisi Serkan Yıldız tarafından okunan Kuran´ı Kerim ve İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından yapılan dua ile son buldu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri, Şehidimizin ailesi ve Işıklar Köyü vatandaşları tarafından Şehidimizin Kabrinin bulunduğu Işıklar Köyü Mezarlığı ziyaret edilerek, Şehidimiz Ferhat Bozkurt ve Bütün Şehitlerimiz anısına Nur Camii Din görevlisi Serkan Yıldız tarafından Kuran okundu dua edildi. Kabri ziyareti sonrası Şehidimizin baba ocağı da ziyaret edilerek anma programı son buldu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü