Şehit Pilot Hamza Çetin Özlem ve Dualarla Anıldı

Şehit Pilot Hamza Çetin Özlem ve Dualarla Anıldı

PKK´YA LANET OKUNDU

Şehit Pilot Hamza Çetin Özlem ve Dualarla Anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından organize edilen programla Sulakyurt İlçesi Koru Köyünde Şehit Pilot Astsubay Kad. Çvş. Hamza Çetin Şehit oluşunun 29. Seneyi devriyesinde anıldı.

PKK´YA LANET OKUNDU

Düzenlenen anma programına Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ, İlçe Jandarma Komutanı Şafak Şahin ve askeri personel, Kırıkkale Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel, Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Dernek üyelerinden oluşan Şehit Gazi aileleri, Koru Köyü Muhtarı Mustafa Öztürk ve Koru köyü halkı katıldı.

ŞEHİDİN ÖZGEÇMİŞİNİ OKUDU

Programda Şehidimizin özgeçmişi Dernek Başkanı tarafından katılımcılara okundu. Şehidimiz Hamza Çetin? İstanbul-Samandıra 2. Helikopter Taburu 4.Filo Komutanlığı emrinde görev yapmakta iken 08 Haziran 1988 tarihinde eli kanlı terör örgütünü bertaraf etmek amacı ile düzenlenen operasyonda Mardin İli Deyrülzafara mevkiinde terör örgütü üyeleri tarafından Helikopterin düşürülmesi sonucu Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli ve iki çocuk babası olan Şehidimiz düzenlen törenle Koru Köyü mezarlığına defnedilmiştir? dedi.

KORU KÖYÜ KÖY KONAĞINDA

Koru Köyü Köy konağında Şehidimizin ailesi tarafından ikram edilen yemek sonrası Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ ve beraberindekiler Şehidimizin kabri başında Din Görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan Kur´an-ı Kerim ve yapılan dualar sonrası kederli aileye sabır ve başsağlığı dileklerinde bulundular.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü