Şehit P. Sözl. Er Özgür Mutlu Anıldı

Şehit P. Sözl. Er Özgür Mutlu Anıldı

KONUKLARA İFTAR YEMEĞİ İKRAM EDİLDİ

Şehit P. Sözl. Er Özgür Mutlu Anıldı

Kırıkkaleli şehitlerden Piyade Sözleşmeli Er Özgür Mutlu, Ramazan Ayı vesilesiyle ailesi tarafından verilen iftar yemeğiyle anıldı.

ŞEHİTLİK ZİYARETİ YAPILDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ve ailesi tarafından düzenlenen anma programı şehidimizin de kabrinin bulunduğu Şehitlik ziyaretiyle başladı. Şehitlik ziyaretinde Şehitlik Camii Din Görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan Kur´an-ı Kerim ve yapılan dualardan sonra şehidimizin ailesi taziyeleri kabul etti.

İFTAR YEMEĞİ İKRAM EDİLDİ

Şehitlik ziyareti sonrası şehidimizin ailesi tarafından dernek binasında yakınlarına ve dernek üyelerine iftar yemeği ikram edildi. İftar yemeğinde konuşan Dernek Başkanı Rıfat Öcal, Şehidimiz Özgür Mutlu hakkında şu bilgileri verdi: ?Şehidimiz Özgür Mutlu, vatani görevini tamamladıktan sonra Sözleşmeli Er olarak Sivas 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı emrinde temel eğitimini tamamlayarak 13 Ağustos 2016 tarihinde Hakkâri İli Çukurca İlçesindeki 2. Hudut Tabur Komutanlığı emrinde görevine başladı.?

BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

?Şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Özgür Mutlu 2 Aralık 2016 tarihinde Hakkâri İli Çukurca İlçesi Güven Dağı Üs Bölgesinde bölücü PKK terör örgütüyle girilen çatışma sonucu şehitlik mertebesine ulaştı. Bekâr olan Şehidimiz, Kırıkkale Nur Camiinde Kılınan cenaze namazının ardından Kırıkkale Şehitliğine defnedildi.? İftar programı sonrası İl Vaizi Hilmi Keleş tarafından okunan Kur´an-ı Kerim ve Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel tarafından yapılan dualarla Şehit Özgür Mutlu ve bütün şehitlerimiz anıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü