Şehit Öztürk son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Öztürk son yolculuğuna uğurlandı

3 LİDER DE KATILDI

Şehit Öztürk son yolculuğuna uğurlandı

Kars´ın Kağızman ilçesine bağlı Karakale köyü kırsalında operasyon yapan güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen Kırıkkaleli Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk için Kocatepe Cami´nde cenaze töreni düzenlendi.

3 LİDER DE KATILDI

Kars´ta teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Astsubay Kıdemli Başcavuş Nurettin Öztürk (35) son yolculuğuna uğurlandı. Kocatepe Cami´de öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, kuvvet komutanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

?ASKERİM SELAM VERİYORUM?

Cenaze namazının ardından şehidin naaşı silah arkadaşlarının omuzunda bir süre taşındıktan sonra top arabasına koyuldu. Top arabasının geçişi sırasında anne Elif Öztürk, "Askerim selam veriyorum bak kuzum" diye seslendi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ise şehidin geçişi sırasında baba Habip Öztürk´ün elini hiç bırakmadı. Şehit Nurettin Öztürk´ün kızı Beste ise babasını Türk bayrağı ile top arabasının arkasında yürüyerek uğurladı. Şehit oğlu Berke Öztürk ise cenaze törenine babasının asker kepi ile katıldı. Tören geçişi sırasında Öztürk´ün ailesi ayakta durmakta zorluk çekerken sağlık ekipleri ise hazırda bekletildi.

YETER ARTIK ÇÖZÜM BULUN

Cenaze törenine katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun aileye taziye dileğinde bulunduğu sırada aile yakınları, "Yeter artık çözüm bulun" dedi. Öte yandan, cenaze sonrası korumalar arasında gerginlik yaşandı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ