Şehit Özsoy´un adı salonda yaşayacak

Şehit Özsoy´un adı salonda yaşayacak

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ŞEHİT AHMET ÖZSOY KONFERANS SALONU´NUN AÇILIŞI YAPILDI

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ ŞEHİT AHMET ÖZSOY KONFERANS SALONU´NUN AÇILIŞI YAPILDI

Şehit Özsoy´un adı salonda yaşayacak

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PYD´nin hain darbe girişimine karşı verilen mücadele sırasında şehit düşen Kırıkkale Üniversitesinin ilk araştırma görevlisi olan, TÜRKSAT Tesisler İşletme Direktörü Ahmet Özsoy´un adı Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonuna verildi.

TÖREN DÜZENLENDİ

Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Şehit Ahmet Özsoy Konferans Salonu açılışına, Valimiz Sayın Dr. M. İlker Haktankaçmaz, Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi Van Milletvekili Sayın Prof. Dr. Beşir Atalay, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Sayın Prof. Dr. Ersan Aslan, Kırıkkale Milletvekili Sayın Abdullah Öztürk, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, İl Protokolü, Şehit Ahmet Özsoy´un yakınları ile diğer davetliler katıldı.

KUR´AN-I KERİM OKUNDU

Program Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra, Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şerafettin Gölcük tarafından tüm şehitlerimiz için dua edildi. Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, üniversite olarak Şehit Ahmet Özsoy´un adının yapımı yeni tamamlanan Diş Hekimliği Fakültesi Konferans Salonuna verilmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek açılışa katılanlara teşekkür etti.

KIRIKKALELİLER EN ÖNDE OLDU

Vali Haktankaçmaz ise açılışta yaptığı konuşmada, ?15 Temmuz´da yapılan darbe girişimin de yine Kırıkkaleli vatandaşlarımız en ön saflarda olmuştur. Bugün ne mutlu bize ki, Kırıkkale´nin suyunu içmiş, ekmeğini yemiş şehitlerimizin de olduğunu görüyoruz. Şehit Ahmet Özsoy da bunlardan birisi. Elbette ki 15 Temmuz ülkemiz için zor bir gündü. Türkiye´nin dört bir tarafından evinden çıkan insanlar Ahmet beyin çıktığı duyguyla yani her şeyi göze alarak çıktılar.  Biz ilk anlarda ilgili daire amirlerimiz ve milletvekillerimizle devamlı irtibat halindeydik. Vatandaşlarımızı sokağa davet etmekte tereddüt yaşadık. Daha sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın vatandaşları sokağa davetiyle, bizlerde Kırıkkaleli vatandaşlarımızı sokağa çıkmalarını istedik. Yaklaşık bir buçuk iki saat içerisinde daha önce görülmeyen bir kalabalık toplandı. Türkiye´nin diğer taraflarında da insanlarımız şehit olmayı göze alarak sokaklara döküldüler. Şehitlik mertebesi bir kısmına nasip oldu, bir kısmına ise gazilik mertebesi nail oldu. Ben bu vesileyle Ahmet Özsoy ve bütün şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyorum. Bizler onlardan aldığımız bayrağı bu mücadeleyi sonuna kadar devam ettireceğiz. FETÖ´cü hainler şunu bilsin ki bu millette böyle kahramanlar bitmez. Bu mücadele sonuna kadar devam edecek. Rabbim inşallah böyle acıları bir daha bu millete yaşatmaz. Ben bu vesileyle tekrar bütün şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ