Şehit kızı ağlattı

Şehit kızı ağlattı

BABASINA HİTABEN YAZDIĞI DUYGU YÜKLÜ MEKTUBU BABASININ MEZARI BAŞINDA OKUDU

BABASINA HİTABEN YAZDIĞI DUYGU YÜKLÜ MEKTUBU BABASININ MEZARI BAŞINDA OKUDU

Şehit kızı ağlattı

Diyarbakır´ın Sur İlçesinde PKK ile mücadele ederken şahadet şerbeti içen Şehit Uzman Çavuş Uğur Şahin için 40 yemeği verildi Kırşehir´in Tatık köyündeki yemekten sonra şehidin mezarı ziyaret edildi. Ziyaret sırasında şehidin 9 yaşındaki kızı Damla´nın babasına hitaben yazdığı mektup herkesi ağlattı. 

TÜM PROTOKOL KATILDI

Düzenlenen programa Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Kırşehir Garnizon Komutanı Murat Bulut, Kırıkkale İl Jandarma Komutanı İsa Çakmak, Kırıkkale İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mikail Türker, Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, Kaman Kaymakamı Hakan Şen, Kaman Belediye Başkanı Erhan Talu, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Rıfat Öcal, Kırıkkale Şehit aileleri ve Gaziler ve Tatık köyü sakinleri kederli ailenin yanında oldular.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Şehit Uğur Şahin´in Devletimize emanet ettiği 9 Yaşındaki  Kızı Damla babasına hitaben duygularını anlatmaya çalıştığı mektubu babasının mezarı başında okudu. Küçük kızın kaleme aldığı duygu dolu mektup programa katılanları ve özellikle Şehidin Babasını gözyaşlarına boğdu.

İŞTE O MEKTUP

Şehidin Kızı Damla´nın Babasına hitaben yazdığı mektup:

?Sevgili Babam,

Seni Çok özledim, Baba ben Ankara´daki yeni okuluma başladım. Okulda yeni arkadaşlarım ve öğretmenlerim oldu. Sana vermiş olduğum Sözümü yerine getirdim Takdir aldım. Annemi de hiç üzmüyorum. Annem de seni çok özledi. Biliyor musun Sen yokken de Annem Her sofraya senin için çatal ve kaşık koyuyor. Bu Pazar sınavım var ama ben sınava girmek istemiyorum. Senin yanında uyumak, sana sarılmak, seni öpmek istiyorum.

Baba seni vuranların Allah belasını versin, elleri kırılsın, Lağım çukurlarında elleri, ayakları yansın, Baba seni çok seviyorum, Annem de çok seviyor. Kızın Damla??



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ