Şehit Kargın dualarla anıldı

Şehit Kargın dualarla anıldı

EVLİ VE 6 ÇOCUK BABASIYDI

Şehit Kargın dualarla anıldı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından Şehitler kabirleri başında anılmaya devam ediliyor. Bu çerçevede Görev Şehidimiz İnfaz Koruma Baş Memuru Hacı Mehmet Kargın Şahadetinin 2. yıl dönümünde Dernek Hizmet Binasında ve Mezarı başında dualarla anıldı.

BİLGİ VERDİ

İlk program Dernek Hizmet Binasında Şehidimizin ailesi tarafından ikram edilen yemek ile başladı. Dernekteki programa Garnizon Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Erkan Ödemiş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü ve Eşi, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Mahmut Çetin, Şehidimizin yakınları, mesai arkadaşları ve Dernek üyeleri katıldı. Düzenlenen anma programda Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Görev Şehidi İnfaz Koruma Baş Memuru Hacı Mehmet Kargın hakkında bilgi verildi.

KAZA YAPTILAR

Öcal açıklamasında, ? 01.03.1965 tarihinde Balışeyh İlçesi Kargın köyünde dünyaya gelmiş, İlk Öğrenimini köyünde, Orta ve Lise öğrenimini Kırıkkale Kurtuluş ortaokulu ve lisesinde tamamlamıştır.1986 yılında Adalet Bakanlığına bağlı Ankara Ulucanlar kapalı Cezaevinde İnfaz Koruma Memuru olarak görevine başlamış,1994 yılında Kırıkkale Keskin Cezaevine tayin gelmiş ve 2011 yılında Delice Cezaevinde görev yapmaya başlamıştı. 17 Nisan 2015 tarihinde Delice Kapalı Cezaevine gittikleri araçlarına başka bir aracın çarpması sonucu 9 mesai arkadaşı yaralanmış ve Hacı Mehmet Kargın hayatını kaybetmiştir.?

EVLİ VE 6 ÇOCUK BABASIYDI

?Evli ve 6 çocuk babası olan görev Şehidimiz Hacı Mehmet kargın düzenlenen törenle Balışeyh ilçesi Kargın Köy mezarlığına defnedilmiştir ?dedi. Dernekteki program, Şehidimizin kabrinin bulunduğu Balışeyh İlçesi Kargın Köy mezarlığındaki kabri başında Kırıkkale Şehitliği Din görevlisi Yalçın Demirel tarafından Bütün Şehitlerimiz ve hayatlarını kaybeden Gazilerimiz anısına Kuran-ı Kerim okundu ve dua edildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü