Şehit Hüseyin Canavar 20´nci yılında anıldı

Şehit Hüseyin Canavar 20´nci yılında anıldı

KUR´AN OKUNDU, DUALAR EDİLDİ...

Şehit Hüseyin Canavar 20´nci yılında anıldı

Şehit Uzman Jandarma Çavuş Hüseyin Canavar şehit oluşunun 20´nci yılında İlimiz Şehitliğindeki kabri başında dualarla anıldı.

ŞEHİDİMİZ HAKKINDA AYRINTILI BİLGİ

Şehit Uzman Jandarma Çavuş Hüseyin Canavar hakkında Dernek Başkanı Rıfat Öcal şu bilgileri verdi; ?Şehidimiz Hüseyin Canavar,10.Mekanize Komando Timi emrinde Silah Sistem Operatörü ve araç şoförü görevini yapmakta iken 28 Eylül 1996 tarihinde eli kanlı pkk terör örgütü mensupları tarafından Şırnak İli İdil İlçesi Özen Köyü girişinde Kullandığı aracı ile birlikte daha önceden yola döşedikleri Anti Tank mayınına basması sonucu Şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Evli ve bir çocuk babası olan Şehidimiz düzenlenen Askeri törenle Kırıkkale Şehitliğine defnedilmiştir? dedi.

KUR´AN OKUNDU, DUALAR EDİLDİ

Şehitlik Camii din görevlisi Yalçın Demirel tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve Yasin-i Şerif sonrası dua edildi. Şehitlik ziyareti sonrası Şehidimizin ailesi tarafından Dernek binasında programa katılanlara yemek ikramı yapıldı. Düzenlenen yemek programına İl Müftüsü Bekir Gerek´in eşi Hatice Gerek de katıldı. Yemek programı sonrası Şehidimiz Hüseyin Canavar ve Bütün Şehitlerimiz anısına Şehitlik Cami Din görevlisi Yalçın Demirel Kuran okudu ve dua edildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü