Şehit Derneğine anlamlı hediye

Şehit Derneğine anlamlı hediye

BOZDEMİR, BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

Şehit derneğine anlamlı hediye

Eski Kırıkkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, şehitlerin ve gazilerin unutulmadığını göstermek için Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit ve Dul Yetimler Derneği´ne bilgisayar hediye etti.

BİLGİSAYAR HEDİYE ETTİ

Her zaman Şehit ailelerine ve Gazilere olan desteğini esirgemeyen eski Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir ve eşi tarafından Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şubesi ziyaret edildi. Düzenlenen ziyaret anısına Bozdemir ailesi tarafından Dernek faaliyetlerinde kullanılmak üzere bir adet Bilgisayar takımı hediye etti.

GURUR DUYUYORUZ

Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Derneğin faaliyetleri hakkında Bozdemir ailesine bilgi verdi ve Hediye edilen Bilgisayar için Dernek adına kendilerine teşekkür etti. Düzenlenen ziyarette Zühtü Bozdemir yaptığı açıklamada ? Bugün, Aziz Şehitlerimizin manevi huzurunda eşimle beraber Şehitlerimizin aileleri ve Gazilerimizle bir kez daha bir araya gelmenin onurunu ve gururunu çok şükür yaşıyoruz.?

TEŞEKKÜR ETTİ  

?Dernek Başkanımızın ve üyelerinin bize karşı olan yakınlığı ve samimiyeti bizim için en büyük onurdur. Rabbim inşallah bize de Şehitlerimizin şefaatine nail olmayı nasip eder. Ziyaretimiz vesilesi ile şahsım ve eşim adına Şehitlerimize Allah´tan rahmet, ailelerine sabır, Gazilerimize de sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum? dedi. Dernek Başkanı Rıfat Öcal´da Bozdemir´e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Haber: Arzu Kayır



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü