Şehit Derneği şehit mevlidine neden katılmıyor?

Şehit Derneği şehit mevlidine neden katılmıyor?

SİYASİ AMACI OLAN BİR DERNEK DEĞİLİZ

Şehit Derneği şehit mevlidine neden katılmıyor?

Hüseyinbeyobası Köyü Dernek Başkanı Gazi Saydam, geçtiğimiz hafta Nur Camii´nde şehitler için okuttukları mevlide katılmayan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Rıfat Öcal´ı eleştirdi. Diğer davetliler gibi, Öcal´ı da bizzat makamına giderek davet ettiklerini belirten Saydam, ?Kırıkkale´de iki şehit derneği var ama ne hikmetse Rıfat Bey´i şehitlerimiz için okuttuğumuz mevlidimizde göremedik, üzüldük? dedi.

SİYASİ AMACI OLAN BİR DERNEK DEĞİLİZ

Geçtiğimiz hafta Nur Camii´nde şehitler için bir mevlit programı tertip ettiklerini ifade eden Hüseyinbeyobası Köyü Dernek Başkanı Gazi Saydam, mevlidimize her kesimden herkesi davet ettik. Özellikle de iki şehit derneğimizi, bizzat makamlarına giderek davet ettik. Ama ne hikmetse Sayın Rıfat Öcal davetimize icabet etmedi. Herhangi bir siyasi amacımız yok, öyle bir dernek de değiliz. Biz yalnızca kültürel tanıtım amacı taşıyan bir derneğiz. Asıl şehit derneklerimizin bu tür faaliyetlere destek vermesi gerekir? diye konuştu.

KATILANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Davetlerine icabet edenlere de teşekkür eden Saydam, ?Mevlidimize katılıp dualarımıza iştirak eden Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı´ya, MHP Kırıkkale Milletvekili S. Ahmet Göçer ve MHP Yönetimine, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, yönetim kurulu ve Milletvekili Aday Adayı Abdullah Öztürk´e, TEMAD Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Erdoğan ve yönetim kuruluna, Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve yönetim kuruluna, ayrıca şehit ailelerine ve değerli hemşerilerimize şükranlarımı sunarım? şeklinde konuştu.



Rıfat ÖCAL
26.10.2015 10:16:07
Öncelikle Şehitlerimiz İçin Okunan Kuran-ı kerim ve Mevlidi Şerif ve yapılan duaların Kabul olmasını Yüce Allah´tan diliyorum. Düzenlemiş olan programa katılmadığım gerekçesi ile Şahsım yapmış olduğunuz haberde eleştirilmektedir. Düzenlenen program Derneğimiz ile ortaklaşa düzenlenmiş bir program değildir.Ayrıca İlimizde aktif bir şekilde faaliyet gösteren Derneğimizin anılan gün ve saatte başka bir programı olduğundan dolayı ilgili programa katılma imkanımız olmamıştır.

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü